Mam problem na windows Xp SP3 se zvukem. Ovladače sem normálně nainstaloval ale furt se mi sem instaluje nějakej creative sb live! series(wdm) i když ho odinstaluju tak se mi to furt instaluje.. přitom ten realtek mam taky nainstalovanej a zvuk stale nejde..
Ovladače mám instalované z CD od základní desky.. Zakladni deska ASUS K8N-E Deluxe, ovladače jsem zkoušel stahovat i ze stranek vyrobce ..
Už fakt nevím co mam zkoušet..
Díky všem za pomoc..
Nejde zvuk,ale realtek je nainstalovan Vyřešeno
Nejde zvuk,ale realtek je nainstalovan Vyřešeno
Naposledy upravil(a) Holmmi dne 17 úno 2010 16:33, celkem upraveno 1 x.
Re: Nejde zvuk,ale realtek je nainstalovan
Jsou to nové ovladače ? Zkus se podívat na stránky výrobce po Aktualizaci.
Ovladače ze stránek výrobce mám taky vyzkoušené a stále nic ..
jojo mam Realtek AC'97
uz sem zkousel takovych ovladacu ze tyhle uz sem myslim taky zkousel .. ale tak pro jistotu to zkusim jeste jednou a napisu..
uz sem zkousel takovych ovladacu ze tyhle uz sem myslim taky zkousel .. ale tak pro jistotu to zkusim jeste jednou a napisu..
No tak pokuď máš ty Ovladače které jsem zmínil nahoře tak v tom problém nebude. Máš ikonu Zvuku na liště u hodin ?
Ano to prave ze mam .. A Kdyz pripojis bednicky do zeleneho tak mi to v zalozce connector sensing napise "The audio devices may not be connected properly. Please refer to the correct connection and check below connectors : Front Speaker, Line in." a je tam červený křízek ..
Naposledy upravil(a) Holmmi dne 17 úno 2010 17:12, celkem upraveno 1 x.
Tak se zkus podívat do Správce zařízení jestli někde není ? nebo ! . Pokuď ne ,tak klikni pravym na Realtek AC'97 a dej Aktualizovat Ovladač, on si najde ovladače sám a nainstaluje, potom restart a uvidíš.
Ani jedno tam neni .. Aktualizoval jsem to restartoval a furt nic .. akorat mi to pise chybu pri hledani v tom programu kdyz pripojim bednicky do zeleneho tak mi to v zalozce connector sensing napise "The audio devices may not be connected properly. Please refer to the correct connection and check below connectors : Front Speaker, Line in." a je tam červený křízek ..
Hele k čemu slouží modrá zdířka u zvukovky ? protože jsem to přepojil a hraje to .. =O
Píše to že to nemáš správně zapojené konektory a máš zkontrolovat Front Speaker, Line in ! Zvukovka je integrovaná že jo. Jsou tam jen 3 zdířky ? Červená , Zelená a Modrá ?
nene mam jich tu sest .. zelena,modra,oranzova,cervena,cerna a seda..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6112
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5610
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11583
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”