tak po dlouhé době mám problém na záložním PC. Poslední dobou (asi měsíc), když zasunu flashku nebo MP4 do předního panelu USB skříně Cooler Master Elite 330, tak se prostě z ničeho nic, bez jakékoliv hlášky o chybě, restartuje PC. Po tomto pádu najede znovu Windows a při dalším zasunutí už to nedělá. Vyzkoušel jsem zapojit ty kabely od předního panelu do dalších vývodů na desce (5) a pořád to samé
Zasunutí flash do předního USB panelu = restart
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
- memphisto
- Guru Level 13

Zasunutí flash do předního USB panelu = restart
Zdravím,
tak po dlouhé době mám problém na záložním PC. Poslední dobou (asi měsíc), když zasunu flashku nebo MP4 do předního panelu USB skříně Cooler Master Elite 330, tak se prostě z ničeho nic, bez jakékoliv hlášky o chybě, restartuje PC. Po tomto pádu najede znovu Windows a při dalším zasunutí už to nedělá. Vyzkoušel jsem zapojit ty kabely od předního panelu do dalších vývodů na desce (5) a pořád to samé
Napadlo mě, jestli to nemůže mít souvislost s tím, že pod stolem je koberec. PC je asi 15 cm nad zemí ve své poličce. Při zasouvání ale není cítit takové to kopnutí u statické elektřiny
Stačí, aby se ta flashka jen dotkla toho portu a PC je hned dole.Neví někdo co s tím? Budu rád za každou radu, protože mně už došly nápady 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Zasunutí flash do předního USB panelu = restart
Zkus napřed flashku (a sebe) vybít dotykem s ochranným kolíkem v zásuvce.
A aby se vyloučila možnost nějaké mechanické "kontaktové" neplechy na předním panelu, zkusil bych taky připojit flashku přes USB prodlužovací kabel - napřed zasunout kabel do PC a pak teprve flashku do kabelu.
A aby se vyloučila možnost nějaké mechanické "kontaktové" neplechy na předním panelu, zkusil bych taky připojit flashku přes USB prodlužovací kabel - napřed zasunout kabel do PC a pak teprve flashku do kabelu.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
Uziv00
Re: Zasunutí flash do předního USB panelu = restart
Jednou jsem měl podobný případ, který nakonec skončil zničením desky. Při hledání závady jsem přišel na to, že při zasunutí USB docházelo ke zkratu mezi skříní a datovým vodičem.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 7324 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Zivan
-
- 11 Odpovědi