Nefunguje zvuk. Asi chybné ovladače
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Nefunguje zvuk. Asi chybné ovladače
mam problem se zvukem z reproduktoru a ze sluchatek mi zadnej zvuk nevychazi,ve spravci zarizeni-radice zvuku mam 2x ! u ADS Instant HDTV PCI,repraky jsou zapojeny spravne.Nevim si uz rady.
// Změna názvu tématu. Původní název "Zvuk" svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla!
// mike007
// Změna názvu tématu. Původní název "Zvuk" svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla!
// mike007
Naposledy upravil(a) Andrea18 dne 06 kvě 2010 19:18, celkem upraveno 1 x.
Re: Zvuk
Že má dva ! ve správce zařízení u zvuku,napiš nám tvoji základní desku(zjistíš CPU-Z),pokud nemáš zvukovou kartu v přidávném slotu.
Chtělo by to přesný typ desky třeba Asus p4p800,to co jsi ty napsala není přesný název desky.
jak system? vubec nevim kde to mam najit 
zvuk mi normalne sel,ale kdz jsem zapojila jine repraky tak najednou uz nesel vubec nevim cim to muze byt

// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
zvuk mi normalne sel,ale kdz jsem zapojila jine repraky tak najednou uz nesel vubec nevim cim to muze byt
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
ne blondyna nejsu mam Vistu stydim se 
repraky sumi,ale zadna hudba z nich nevychazi
// Příspěvky sloučeny.
//mike007
repraky sumi,ale zadna hudba z nich nevychazi
// Příspěvky sloučeny.
//mike007
Něco jsem našel: http://members.driverguide.com/driver/d ... ownloadtab" onclick="window.open(this.href);return false; ale vypršel mi účet,musí to stáhnout někdo kdo je tam reglej a nevypršel mu účet,pak někam upnout,ty to stáhneš a nainstaluješ.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14 Odpovědi
- 10308 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od antikpp
-
- 9 Odpovědi