mam problem se zvukem z reproduktoru a ze sluchatek mi zadnej zvuk nevychazi,ve spravci zarizeni-radice zvuku mam 2x ! u ADS Instant HDTV PCI,repraky jsou zapojeny spravne.Nevim si uz rady.
// Změna názvu tématu. Původní název "Zvuk" svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla!
// mike007
Nefunguje zvuk. Asi chybné ovladače
Nefunguje zvuk. Asi chybné ovladače
Naposledy upravil(a) Andrea18 dne 06 kvě 2010 19:18, celkem upraveno 1 x.
Re: Zvuk
Že má dva ! ve správce zařízení u zvuku,napiš nám tvoji základní desku(zjistíš CPU-Z),pokud nemáš zvukovou kartu v přidávném slotu.
Chtělo by to přesný typ desky třeba Asus p4p800,to co jsi ty napsala není přesný název desky.
jak system? vubec nevim kde to mam najit 
zvuk mi normalne sel,ale kdz jsem zapojila jine repraky tak najednou uz nesel vubec nevim cim to muze byt

// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007

zvuk mi normalne sel,ale kdz jsem zapojila jine repraky tak najednou uz nesel vubec nevim cim to muze byt

// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
ne blondyna nejsu mam Vistu stydim se 
repraky sumi,ale zadna hudba z nich nevychazi
// Příspěvky sloučeny.
//mike007

repraky sumi,ale zadna hudba z nich nevychazi
// Příspěvky sloučeny.
//mike007
Něco jsem našel: http://members.driverguide.com/driver/d ... ownloadtab ale vypršel mi účet,musí to stáhnout někdo kdo je tam reglej a nevypršel mu účet,pak někam upnout,ty to stáhneš a nainstaluješ.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 2852
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
20 čer 2024 22:04
-
- 14
- 3422
-
od antikpp
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4670
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6112
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5611
-
od petr22