Dobrý den,
mám poměrně nový disk, rozdělený na dvě části. Vše fungovalo v pořádku...pak mi spadl system (je na jinem disku) a nemůžu se dostat k jedné logické části disku (druhá je OK). Zkoušel jsem program find and mount a Smart partition recovery ale nedaří se mi to opravit (nevim jak na to). Prosím poradte mi, nerad bych přišel o 500 GB dat.
Děkuji
Nečitelná partition
Re: Nečitelná partition
To mi nepomůže, nemam data kam zkopírovat. Co jsem prochazel fora ti myslym, že je poškozena nějaká zaváděcí tabulka, nebo tak něco a to bych potřeboval obnovit
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
MBR obnovuješ, když se nenačte Windows. Máš spadlý souborový systém. Základem obnovy dat je obnova na jiné médium (disk).
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Nemam kam ty data zálohovat, není možné využít některý výše zmiňovaný soft.?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Zapomínáš na jeden důležitý faktor, na ten disk už nemůže být spoleh.
Pokud některý ze zmíněných programů najde nějaké soubory, můžeš je dát na C:, pokud vydrží (a program to dovolí).
Pokud některý ze zmíněných programů najde nějaké soubory, můžeš je dát na C:, pokud vydrží (a program to dovolí).
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Kdybych měl místo tak to udělám
nabootuj z instalačního cd do příkazového řádku a oprav disk chkdskem nebo disk vyndej a proveď opravu v jiném pc, nebo oprav disk programem pq magic 8 nebo třeba nějakou náhražkou jako je Easeus partion master home editon apod.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Zpět na “Problémy s hardwarem”