pruhy pres monitor Vyřešeno
pruhy pres monitor Vyřešeno
dobry den muj problem jsou zelene svisle pruhy...jednoho dne si tak hraju silent hill 5 kdyz najednou se mi to sekne naskoci pruhy a resetne se cely PC jakmile pC najel zpet pruhy tam zustaly a do windowsu me to nepusti pouze pres nouzovy rezim a pokut chci naistalovat ovladac od grafiky tak to napise "nelze nacist ovladac detekce"....kabel od monitoru jsem zkousel vymenit (bez zmeny)...monitorem to taky neni (zkousel jsem ho na jinem PC a tam jel f pohode)...takze vubec nevim cim to muze byt..dekuji za kazdou aspon trochu inteligenti odpoved...
Gigabyte ga-870a-usb3 / Kingston 8GB KIT DDR3 1333MHz / AMD Phenom II X4 965 /
Sapphire HD 5750 1GB / Windwos 7 64bit / OCZ ModXStream Pro 600W / Akasa Freedom Xone
Sapphire HD 5750 1GB / Windwos 7 64bit / OCZ ModXStream Pro 600W / Akasa Freedom Xone
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: pruhy pres monitor
Pokud je monitor OK, může být závada v grafické kartě, nebo poškozeném ovladači. Též bych si ověřil, zda GK dobře sedí ve slotu. Při vypnutém PC ji vyjmout, případně odstranit prach z chladiče a ventilátoru a znovu ji dobře zasunout do slotu. Pokud máš k dispozici libovolnou GK pro odpovídající slot, vyzkoušej zda pruhy s jinou kartou zmizí (nezapomeň na ovladač).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
adidass píše:inteligenti odpoved...
Máš smůlu, takovou odpověd dostávají jen inteligenti, podle tvého projevu na to nemáš nárok

jo v nouzovem rezimu nejdou odinstalovat ani ovladace od GK pise mi to ze neni nic k odinstalovani
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se do Správce zařízení, zda u GK není ? či !.Pokud ano, tak zkus instalovat ovladač přes aktualizovat. Klikni pravým myšítkem na GK ve Správci zařízení a zvol aktualizovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
ano je to grafikou...pujcil jsem si od kamoseho jeho grafiku a pruhy tam zadne nebyly...takze zitra jedu pro novou grafiku..dik za rady (lock)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10883
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41
-
- 16
- 8628
-
od šulda
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4139
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9206
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
- 7
- 3903
-
od buchtik