Dobrý den, mám ve firmě starší, asi tak 8 let staré, PC od MSI, je to takovej miniaturní počítač který může fungovat jako samostatný mikrosystém, jmenuje se MSI Mega PC přesnější typ jsem nenašel, PC jsem asi peřd 14-ti dny převezl do jiného kanclu, zapojil jsem ho asi za týden a PC nefunguje - před odvozem šlapalo jako hodinky, takže se asi něco pokazilo při převozu. Když do něj zapojím napájecí kabel, tak ve zdroji hned začne bzučet a pc nereaguje na žádná tlačítka, ani v reřimu Hifi, chtěl jsem tam zkusit dát jinej zdroj, PC jsem rozdělal a zjistil jsem že je tam zdroj atypický, je naněm Model No: fsp250-60MS, na internetu ho nemůžu nikde najít, chtěl jsem ho skusit vyměnit. Nevíte jakým zdrojem by se dal nahradit, popř co to může znamenat že bzučí? je to opravitelné? je to sice starší PC ale sloužilo dobře, nerad bych se s ním rozloučil. Děkuji za rady
PS: Když jsem ho odkrytoval zjistil jsem, že při zapojení napájení do zdroje svítí kontrolka CD mechaniky, takže ze zdroje naětí asi leze, ale nejde zapnout....
PS2:tak jsem odpojil zdroj od základovky atd, a zkusil ho zapnout manuálně, propojením 4. a 5. drátku co jde do základovky, pak zapl zdroj do sítě, opět začal pískat, ale už se normálně rozjel, ventilátor se točil, tak zdroj asi bude v pořádku, problém bude asi v základovce nebo mezi základovkou a vypínačem, tak jsem asi v koncích...
zdroj bzučí, pc nereaguje
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3549
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek