teď sem tě nepochopil
BIOS sleduje teplotu CPU nikoliv jader - to mám vyzkoušenéjá netvrdím že bios sleduje něco jinýho
takže teplota jader je ... údaj nic neříkajícíjestli je tohle pravda tak já sem zatím měl asi štěstí protože odjkaživa sleduju teplotu jader a všechno je v pořádku

vždyť jádra jsou zdrojem teploty a právě tam se ty stupně navíc ukážou jako první
Také se mi stává, že naplno beží jen jedno jádro, ale teplotu mají stejnoutak maj dvě jádra třeba 49°C a RealTemp ti vyhodí prostě jednu z těch dvou teplot, nevidím v tom nějakej zásadní smysl, neovlivňuje to bezpečnost... měl jsem napsat "platí pravidlo, že ALESPOŇ jedno jádro je vždycky teplejší"... takhle to vypadalo že tvrdím, že v CPU je 1 jádro co vždycky převýší ostatní tak za to se omlouvám
U jiné desky je zase teplota jader různá ...to jakože vemu svůj procesor a ve dvou deskách budou mít jádra jiný teploty? jak je to možný? vždyť deska jen dává frekvenci a napětí a nezáleží na výrobci... když máš všechny hodnoty na dvou různejch deskách stejný tak ten procesor bude topit stejně - pokud ne tak chci vidět desku která neohřejvá můj procesor tolik jako ta moje