Pomali PC

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

zarazil
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Pomali PC

Příspěvekod zarazil » 02 čer 2011 15:27

cawky pred vema lety sem si koupil novi PC az do ted fungoval normalne ale ted posledni dobou se nehorazne seka at toi je hra nebo je to internetovi prohlizec rekl sem si mozna procistit rtegistry a odinstalovat nejaky blbosti co nepouzivam ale program "C Cleaner" mi nejak nepomohl pak sem zkusil program show PC fighter a dal sem scan a vyslo mu ze mam 18569 chyb ve svem PC ale kdyz sem to chtel odtranit tak mi to reklo ze to musim koupit nejdrive neni nejaky program co by mi pomohl vycistit PC od A - Z? a pokud mozno zadara nebo neco ineho hlavne at se mi proste neseka .)) jenom pri psani tohoto tema se mi sekl asi 2x ale pritom mi to jeste pred mesicem zvladalo WoW,CoD4 a aspol na max rozliseni atd ale ted musim mit vsechno na low aby mi to zvladl :)

Reklama
d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Pomali PC

Příspěvekod d1amond » 02 čer 2011 15:33

Tak si nech zkontrolovat PC v sekci HiJack zde na fóru. Až bude PC čistý, můžem řešit co dál.

//zároveň Ti tam kluci nebo děvče doporučí nějaký free soft na odvšivení a vyčištění
//a pokus se vylepšit gramatiku, tečky a čárky.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Pomali PC

Příspěvekod guest » 02 čer 2011 15:40

Až to bude zkontrolované a vyčištěné, můžeš používat AWO ten ti to zkontroluje a odstraní zdarma.

Zpět na “Problémy s hardwarem”