1, Když hraji hru Need for Speed Hot Pursuit 2010 tak v ní mám celkem málo FPS i při volné jízdě v klidu, když nic nedělám se nepřehoupne přes 40. A například když jedu do zatáčky nebo pod tunelem zkrátka tam kde je více objektů tak FPS klesá až na 12-14. Takže když chci napříkal těsně míjet mezi ostatními auty nebo vypustit hřebový pás tek to mám zpoždění :(. Nevíte čím to může být jestli na tu hru mám nedostatečný HW nebo by to měl zvládnout lépe?
Vytížení procesoru při hře 1. Jádro 95%
2. Jádro 75% přibližně
-------------------------------------------------------------------------
Základní deska : ASUS P5K SE
Procesor : Intel Pentium Dual-Core E6700 (3,2GHz) - http://www.alza.cz/procesory/intel/sock ... 175760.htm (Stáři asi 4 měsíce byl montován v Mironetu)
RAM : 2GB
Grafika : Ati Radeon HD 5670 - http://www.alza.cz/asus-eah5670-di-1gd5-d153566.htm (Stáří 4 měsíce montovaná v Mironetu) - Directx 11
Zdroj : 390W - není slabý? U Grafiky se udává doporučený 500W a více

--------------------------------------------------------------------------
Herní rozlišení je 1920x1080 - střední stíny, AA vypnuto atd.. (Všechna nastavení na výchozí režim)
Vyzkoušeno :
Zkoušel jsem to i na Windows XP, jestli to není kvůli RAM, ale nezlepšilo se..
Formát PC...
Snížení herního rozlišení a stínů také skoro stejné akorát ze zhoršil obraz....
Pc mi čistili nedávno v Mironetu já osobně jsem do něj nikdy nelezl, až teď nedávno jsem z něj ventilátorem vyfoukal prach takže je čisté..
Teploty PC jsem měřil v HW Monitoru - posílám do přílohy)¨
Mám podezření na procesor jelikož se v doporušených požadavcích udává mít Intel Core 2 Duo 2.00Ghz či vyšší sanozdřejmě avšak já mám Intel Pentium Dual-Core a když jsem se na to koukal tak tam je docela rozdíl v Cache paměti a FSB. Myslíte že to může být tím? A jaký vliv na výkonu mají při hrách tyto paramentry?
2, Když hraji nějakou hru stalo se mi to u Call of Duty 2 a NFSHP 2010 tak myslím že se tomu říká Pc speaker takový displej dole u PC mi začal pípat jako budík zjistil jsem že to dělá, když teplota VGA překročí 60C (podle mě mám víc to ten Speaker ještě ukazuje míň) pak 2x posobě udělá asi 14 pípnutí můžete zkusit zpočítat přikládám video. Ale ve skutečnosti mi ten Pc speaker ukazuje méně než je teplota např. v Biosu nebo SpeedFanu či HW monitoru nevíte proč? A je tato teplota opravdu špatná nebo je ten Speaker špatně nastaven protože tu Grafiku mám asi 4 měsíce a začala mi toto dělat teprve nedávno..
Teplota CPU taký nevím jestli je úpně ideální no poďte sami má skoro 70C (v Biosu, SpeedFanu, HW monitoru PC speaker ukazuje méně) což si myslim že je už taková hranice..
Předem děkuji za Vaše odpověďi koukněte se na přílohy ventilátor u CPU je ten co byl dodán v balení a teplovodivá pasta bay tam měla být dávali ho tak v Mironetu.. GPU má též ventilátor..
PS: Hra je originální a s patchem na nové verzi 1.0.5.0