dobrý den, můžete mi překontrolovat log z HD Tune? Svítí mi tam hodnota warning u jedný položky a u jiný failed ale nedohledal jsem o co přesně jde a jestli už by to bylo na reklamaci. S diskem jsou problémy a při testování přes ofic. program od samsungu se mi testování seklo :)
díky
potíže s HDD -log HD tune
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: potíže s HDD -log HD tune
Zazálohuj důležitá data a reklamuj.Nevypadá to s ním moc dobře.Rozhodně to je na reklamaci.
Kód: Vybrat vše
Počet chybných čtení dat z plotny. Disk běžně má problémy se čtením dat, což koriguje pomocí ECC a opakovaného čtení. U některých disků (typicky Seagate) se počítá celkový počet chybných čtení (tedy hodnota rychle roste), u jiných disků pouze počet čtení, které nebylo možné opravit (v takovém případě by měla být Raw hodnota rovna nule, v opačném případě rychle zálohujte).
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
už jsem zálohoval -dalo to práci vytáhnout všechny data, musel jsem už přes specialní software... Jde mi hlavně o to jestli mi uznaji bez problémů reklamaci. Jestli se nepletu tak ani jedna z položek nejsou vyloženě vadný sektory u kterých by reklamace proběhla hned výměnou
Měli by uznat ,lhůta je klasicky měsíc na vyřízení.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ok, díky za pomoc
Není zač.
Zpět na “Problémy s hardwarem”