Ahoj všichni,
mám problém se zvukem, po přeinstalovaní systému, na WinXp Performance Edition - Service Pack 3, jsem samozřejmě nainstaloval všechny drivery, tak jak sem měl a správné drivery ke správnému hardwaru. Ale stále jsem nezprovoznil zvuk. Když drivery nainstaluji, tak mi to píše, že je vše v pořádku dokončeno, ALE za prvé, ve správci zařízení se mi zobrazuje také vše v pořádku (žádné žluté otazníky) v Řadičích zvuku mám nainstalované tyto drivery: 1)Starší zvukové ovladače, 2) Videokedeky, 3) Zařízení pro digitalizaci videa v režimu Legacy, 4) Zařízení pro ovládání médií 5) Zvukové kodeky
Toť vše, dál už nikde nic, dále potom v ovládání Zvuku a zvukových zařízení v OP je vše šedé, nejde na nic kliknout.
Drivery jsem přeinstalovával už 3krát minimálně a NIC.
OPRAVDU NEVÍM CO STÍM JE, PROSÍM PORAĎTE NĚKDO.
Moje konfigurace: Notebook Acer Aspire 3100, WinXp Performance Edition - Service Pack 3, zvuk. HW: Realtek High Definition Audio
WinXP nejde ZVUK
Re: WinXP nejde ZVUK
WinXP performace edition nejsou oficialní,takže asi ani legální.Kup si windows XP home a pojede..
Ty ses teda dobrej KKT... takový rady si strč........TAM a hodně hluboko, stupido.
-
- Pohlaví:
Zbytečně mu nadáváš.
Obecná pravidla fóra PC-HELP.CZ
(aktualizováno 19. 11. 2011)
1. Obecně
fórum PC-HELP.CZ je zásadně proti jakémukoliv šíření nelegálního obsahu. Jakákoliv přímá snaha uživatele o takovéto šíření bude řešena okamžitým odstraněním příspěvku, případně dalšími kroky (žlutá karta, vyloučení z fóra atd.)
Obecná pravidla fóra PC-HELP.CZ
(aktualizováno 19. 11. 2011)
1. Obecně
fórum PC-HELP.CZ je zásadně proti jakémukoliv šíření nelegálního obsahu. Jakákoliv přímá snaha uživatele o takovéto šíření bude řešena okamžitým odstraněním příspěvku, případně dalšími kroky (žlutá karta, vyloučení z fóra atd.)
deklin píše:Ty ses teda dobrej KKT... takový rady si strč........TAM a hodně hluboko, stupido.
No tak promin!Ale máš warezový systém,a stím my ti neporadíme!Poptej se na foru kde si ten system stahl!
Něco takového už jsem viděl, budeš na to muset přes registry.........,
ale sem ti návod nikdo nedá, je to svým způsobem ošust systému.
Takže sorry > LOCK.
ale sem ti návod nikdo nedá, je to svým způsobem ošust systému.
Takže sorry > LOCK.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Stahni si LiveCD Ubuntu a vyzkousej funkcnost zvuku v nem.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Musis nainstalovat tento driver http://drivers.softpedia.com/get/SOUND- ... udio.shtml
Intel(R) Core(TM) i3 CPU 530 @ 2,93 Ghz, 4 GB RAM, Gigabyte H55M-UD2H, HDD 500 GB.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6155
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5762
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11774
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”