Odpojování klávesnice Vyřešeno
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Odpojování klávesnice
Zdar, mám tu takový problém. Když pracuji na počítači tak se my najednou zasekne klávesnice nejde na ní nic. Začne to pípat jako když odpojím a hned připojím nějakou flashku nebo ex. HDD. Po chvilce to znova naskočí. Toto se děje několikrát za sebou a potom to na chvíli přestane a potom znova. Klávesnici mám novou asi 1 měsíc ale stála jenom 110Kč, tak si myslíte že by mohla být poškozená? Zkoušel jsem to i do jiných USB portů ale furt to dělá. Díky
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
---------- Robert Nesta Marley ----------
Re: Odpojování klávesnice
Tak klávesnica za 110kč, to sa čudujem, že vydržala tak dlho. 
Asi by som ju skúsil reklamovať.
BTW čo je to za model? Hoď link.

Asi by som ju skúsil reklamovať.
BTW čo je to za model? Hoď link.
► Zobrazit spoiler
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No co na draží nemám. :-)
Je to klávesnice od Logo, bohužel jsem nemohl najít obal na konkrétní značku. Koupil jsem jí v obchodě a na netu jsem jí nemohl najít. Ještě se podívám.
Je to klávesnice od Logo, bohužel jsem nemohl najít obal na konkrétní značku. Koupil jsem jí v obchodě a na netu jsem jí nemohl najít. Ještě se podívám.
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
-
- Pohlaví:
Možná nalomený anebo uvolněný kabel případně konektor, běž ji reklamovat. Takovej krám ti nejspíš bez řečí vymění.
BTW já kupuju obyčejný klávesnice do dvou stovek a žádnej problém, měním když jsou smazaná písmenka. Myš mám všemi proklínaný Genius asi za dvě kila a jede už asi 8 let a to jsem na počítači nejméně 12 hodin denně.
Ne vždy záleží na ceně!
BTW já kupuju obyčejný klávesnice do dvou stovek a žádnej problém, měním když jsou smazaná písmenka. Myš mám všemi proklínaný Genius asi za dvě kila a jede už asi 8 let a to jsem na počítači nejméně 12 hodin denně.
Ne vždy záleží na ceně!

- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Odpojování klávesnice Vyřešeno
Dobře hodím jí do reklamace. Já mám myš taky génius 3 roky a je v pohodě akorát teď mě naštvala ta klávesnice.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2001
-
od Kminek