Dobrý den.
Mám malý problém, předem se omlouvám jestli jsem ho špatně zařadil.
Pracoval jsem na počítači (myslím že jsem brouzdal po internetu) a najednou se mi vypl počítač. Když jsem se mi na černé obrazovce s plno názvy kterým vůbec nerozumím odbjevyla jedna nová hláška, kterou jsem s mou chabou angličtinou přeložil tak že mi nefunguje HDD, a hned poté (nešel se načetl Win XP) se počítač vypl zase. Při dalším zapnutí se vypl hned po prvních 3 sekundách. Když jsem počítač cca 60minut nezapínal dokonce mi najel OS a já myslel že je vše už v pořádku, ale do 4 minut práce na PC se vypl opět, a takto to pokračovalo. Už si nevím rady.....prosím o radu. Nevím jestli to s tím souvisí ale již v minulosti byly s Softvarem problémi, ale nic co by se nedalo překousnou. A taky ve chvíly kdy se mi počítač vypl jsem mě zaplou vyrtuální mechaniku.
Předem moc děkuji za vaše rady, jsem docela amatér a budud rád když mi to (asi polopaticky) vysvětlíte.
Vypínání PC (nefunkční HDD?) Vyřešeno
Re: Vypínání PC (nefunkční HDD?)
Vítej na PC-help!
Rozepsala jsi se docela doširoka, ale informací je tam málo. Zkus sem dát nějaký screen chybového hlášení, aby bylo čeho se chytit.
Z toho, cos poskytla, zkusím něco poradit:
1. Zkus jiný zdroj. Může mít dost a vypíná.
2. Zkus PC spustit v minimální konfiguraci, tj. MB, paměti a zdroj, grafika jen pokud není integrovaná. Když naběhne a bude chtít bootovací médium, pak postupně připojovat další součásti a zkoušet, zkoušet, zkoušet.
Rozepsala jsi se docela doširoka, ale informací je tam málo. Zkus sem dát nějaký screen chybového hlášení, aby bylo čeho se chytit.
Z toho, cos poskytla, zkusím něco poradit:
1. Zkus jiný zdroj. Může mít dost a vypíná.
2. Zkus PC spustit v minimální konfiguraci, tj. MB, paměti a zdroj, grafika jen pokud není integrovaná. Když naběhne a bude chtít bootovací médium, pak postupně připojovat další součásti a zkoušet, zkoušet, zkoušet.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ok díky, zkusím a napíšu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Říj 2012 17:56) ---
Tady je ta hláška.
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Říj 2012 21:21) ---
Tak jsem se na jiných místech dočetl že to může být teplotou nějakého komponentu....a použil program HWMonitor. Tady jsou vásledky je tam jedna teplota 85(stupnů) C nevíím u čeho a nevím co s tím....prosím o radu
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Říj 2012 17:56) ---
Tady je ta hláška.
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Říj 2012 21:21) ---
Tak jsem se na jiných místech dočetl že to může být teplotou nějakého komponentu....a použil program HWMonitor. Tady jsou vásledky je tam jedna teplota 85(stupnů) C nevíím u čeho a nevím co s tím....prosím o radu
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Hlasku s diskem si spatne vykladas, toto pouze znamena, ze by te informoval o problemech u prislusneho disku.
Uplne vypnuti PC (tedy ne restart) velmi casto zpusobuji vysoke teploty (dle priznaku nejspis tvuj pripad) nebo poruchy napajeni. Nejdrive zkontroluj usazeni CPU chladice a chod jeho ventilatoru.
Uplne vypnuti PC (tedy ne restart) velmi casto zpusobuji vysoke teploty (dle priznaku nejspis tvuj pripad) nebo poruchy napajeni. Nejdrive zkontroluj usazeni CPU chladice a chod jeho ventilatoru.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Mě přijde vtipný, jak sis zamazal ty tvoje věci, určitě to tu všechny zajímá.
Prostě se ti přehřejvá cpu a pc se vypne aby se nepoškodil. Vyfoukej prach.
Vidim tam skype, chrome a windows aktualizace, teď tě hacknu
Prostě se ti přehřejvá cpu a pc se vypne aby se nepoškodil. Vyfoukej prach.
Vidim tam skype, chrome a windows aktualizace, teď tě hacknu
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256

--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Říj 2012 13:06) ---
Ano už je to vyřešené......přestal mi fungovat větrák......a celé se to přehřívalo dal jsem to na výměnu borcovy co mi ho skláadl a ten zistil že mi kvůli tomu odešla i základová deska :/
Tak za sebou zamkni - zelená fajfka vpravo nahoře.
A borečků jako Layo si nevšímej, jen provokuje a má radost, když mu na to někdo skočí. Na druhé straně dokáže i dobře poradit.
A borečků jako Layo si nevšímej, jen provokuje a má radost, když mu na to někdo skočí. Na druhé straně dokáže i dobře poradit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 18071
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
06 kvě 2025 22:44