Prosím o kontrolu logu -nestandartní chování PC Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu logu -nestandartní chování PC
Jo, jo na tu Aviru přejdu dříve či později. Ještě taková drobnost, při startu PC po přihlášení k účtu (jedno který) se do system tray načte 2x stejná ikona ovladače zvukové karty soundMAX v6.0. Nejakou dobu s tím žiji, a jednu ikonu prostě zavřu ale štve mě to. Nevíš jak to odstranit
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle HJT se spouští
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMAXPnP] C:\Program Files\Analog Devices\Core\smax4pnp.exe
a
O4 - HKCU\..\Run: [SoundMax] "C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SoundMAX.exe" /tray
Zjisti, kterou zavíráš, a tu potom fixni
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMAXPnP] C:\Program Files\Analog Devices\Core\smax4pnp.exe
a
O4 - HKCU\..\Run: [SoundMax] "C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SoundMAX.exe" /tray
Zjisti, kterou zavíráš, a tu potom fixni
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dík za radu, obou záznamů v HJT jsem si všiml, ale každý se zdá být jiný (i když oba soundMax) a ty dvě stejné ikony spouštěly stejnou věc, proto jsem si myslel, že je ta ikona zdvojená a né že každá zastupuje jiný proces.
Tím páden to tady můžu zamknout. OTL, OTM, aswMBR (a jejich složky, logy) z plochy a C: mohu smazat jednoduše delete-em?
Ještě mě dovolte hluboce smeknout před všemi rádci na zdejším fóru. Obdivuji Vaši trpělivost a laskavost s jakou zde pomáháte, den co den, lidem co mají trable s PC. Jó, když vše šlape, tak je to pohoda, ale až se ucho utrhne.... Vězte, že je Vaše zdejší aktivita velmi záslužná. Závěrem Vám přeji ať jsou všechny Vaše řešení rychlé a jednoduché.
Tím páden to tady můžu zamknout. OTL, OTM, aswMBR (a jejich složky, logy) z plochy a C: mohu smazat jednoduše delete-em?
Ještě mě dovolte hluboce smeknout před všemi rádci na zdejším fóru. Obdivuji Vaši trpělivost a laskavost s jakou zde pomáháte, den co den, lidem co mají trable s PC. Jó, když vše šlape, tak je to pohoda, ale až se ucho utrhne.... Vězte, že je Vaše zdejší aktivita velmi záslužná. Závěrem Vám přeji ať jsou všechny Vaše řešení rychlé a jednoduché.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu logu -nestandartní chování PC Vyřešeno
Moc děkujeme!
Spusť OTL a klikni na Vyčisti.
Spusť OTM a klikni na Clean Up!
Mělo by se to smazat samo.
Spusť OTL a klikni na Vyčisti.
Spusť OTM a klikni na Clean Up!
Mělo by se to smazat samo.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra