Jak jsem napsal, nebyl jsem si jistej, co x86 znamená. děkuju
Jinak k tomu starýmu topicu s Leninem.. Vážně to byl takovej prohřešek, že by to bylo i na žlutou? Denně tady vidim nevděčný 13-tiletý smrady, který vás ještě pošlou do někam, když jim poradíte něco jinýho, než mysleli.
Prosím o preventivku Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o preventivku
Takhle... V této sekci mimo své téma nemáš co dělat. Navíc to bylo naprosto nesmyslné, když to téma mělo 7 let!
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Myslel jsem, že nemám v téhle sekci mimo svoje téma co dělat, abych případně neotravoval při opravě pc. Ale jelikož bylo téma staré, nepřipadalo mi, že bych někomu kazil práci. Nesmět něco dělat jenom protože je to někde napsané.. to je podle mě základní brzda pokroku. Ale to už je OT. Mimochodem, tebe nezajímá, co se řešilo třeba 7 let zpátky?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Máš filozofickou chvilku? Proště v HJT nemáš jako rádce nebo nezakládající osoba co dělat. Ať je to staré hodinu nebo celou věčnost. Navíc tahat takové kostlivce netolerujeme napříč všemi sekcemi... SPAMováním ty hvězdičky nenabereš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Ano, mám filozofickou chvilku a ano, vždycky jsem toužil mít co nejvíc hvězdiček, proto sem přece chodím. 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Babis píše:c:\windows\Tasks\*.job /s
Nemáš tady chybu? u toho kroku se OTL seklo a program neodpovídal, musel jsem ho ukončit. Zatim se vrhnu na tu Javu a Virustotal.
Edit: je mi to trapný, ale kterou mám dát stáhnout?mám 64-bit, ale někde jsem dříve četl, že český 64-bit je x86, tak chci mít jistotu
Když kliknu u Virustotal na choose file, jak se mi tam otevře to okno, tak ten souboru nejde vidět.. dostanu se maximálně sem C:\Users\MRA~1\AppData\Local\Temp\{715BCA34-43ED-46F3-9200-46D71E422260}, ale ten setup.exe tam není
Zkus znovu v nouzovém režimu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
+ v mojí složce hromada duplicitních zástupců. Když je smažu, objeví se znova.
tak najednou všechno zmizelo a je to už ok

Naposledy upravil(a) Babis dne 04 čer 2013 14:30, celkem upraveno 1 x.
V možnostech složky si povol zobrazování skrytých souborů a složek+ odškrtni zatržítko skrýt chráněné soubory operačního systému
No jo, jsem si toho nevšiml

Javu jsem nainstaloval, ale žádnou neodebral, protože tam je jenom jedna.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Setup překopíruj na plochu a zkontroluj to z tama
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
nevidim ho tam ani tak.. neni možný, že ho už smazalo OTLko?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Virustotal.
do okénka vlož tohle:
do okénka vlož tohle:
Kód: Vybrat vše
C:\Users\Míra\AppData\Local\Temp\{715BCA34-43ED-46F3-9200-46D71E422260}\setup.exe
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Soubor nebyl nalezen