Prosím o kontrolu logu-zamrzání pc Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

HappyMental
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Prosím o kontrolu logu-zamrzání pc

Příspěvekod HappyMental » 14 črc 2013 11:12

All processes killed
========== OTL ==========
No active process named explorer.exe was found!
No active process named firefox.exe was found!
Service SkypeUpdate stopped successfully!
Service SkypeUpdate deleted successfully!
C:\Program Files (x86)\Skype\Updater\Updater.exe moved successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\\DefaultScope| /E : value set successfully!
64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A}\ deleted successfully.
64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A}\ not found.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\\DefaultScope| /E : value set successfully!
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A}\ deleted successfully.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A}\ not found.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\\DefaultScope| /E : value set successfully!
Registry key HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A}\ deleted successfully.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A}\ not found.
Prefs.js: %7B972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd%7D:22.0 removed from extensions.enabledAddons
Prefs.js: "http://search.seznam.cz/?sourceid=Quicksearch_16194&q=" removed from keyword.URL
64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\MozillaPlugins\@adobe.com/FlashPlayer\ deleted successfully.
64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\MozillaPlugins\@java.com/DTPlugin,version=10.15.2\ deleted successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Extensions folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\toolbar@ask.com\searchplugins folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\toolbar@ask.com\defaults\preferences folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\toolbar@ask.com\defaults folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\toolbar@ask.com\chrome\skin folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\toolbar@ask.com\chrome\content folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\toolbar@ask.com\chrome folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\toolbar@ask.com folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\META-INF folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\defaults\preferences folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\defaults folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\components folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\skin folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\locale\sv-SE folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\locale\pt-PT folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\locale\pt-BR folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\locale\pl-PL folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\locale\nl-NL folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\locale\it-IT folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\locale\fr-FR folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\locale\es-ES folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\locale\en-US folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\locale\de-DE folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\locale folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\content\themes\light\images\badge folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\content\themes\light\images folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\content\themes\light\css folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\content\themes\light folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\content\themes folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\content\templates folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\content\lib folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\content\images\counter folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\content\images\badge folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\content\images folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\content\fonts folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\content\ff folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\content\css folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome\content folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com\chrome folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\donottrackplus@abine.com folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\battlefieldheroespatcher@ea.com\plugins folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\battlefieldheroespatcher@ea.com\META-INF folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\battlefieldheroespatcher@ea.com folder moved successfully.
C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions folder moved successfully.
Folder C:\Users\Já\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\6ejlkd02.default\extensions\toolbar@ask.com\ not found.
Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Restrictions\ deleted successfully.
Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel\ deleted successfully.
Registry value HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\System\\DontDisplayLogonHoursWarnings deleted successfully.
64bit-Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\MenuExt\E&xportovat do aplikace Microsoft Excel\ deleted successfully.
64bit-Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\MenuExt\E&xportovat do aplikace Microsoft Office Excel\ deleted successfully.
Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\MenuExt\E&xportovat do aplikace Microsoft Excel\ not found.
Registry key HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\MenuExt\E&xportovat do aplikace Microsoft Office Excel\ not found.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\URL\Prefixes\\gopher|:gopher:// /E : value set successfully!
64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\PROTOCOLS\Handler\http\0x00000001\ deleted successfully.
File Protocol\Handler\http\0x00000001 - No CLSID value found not found.
64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\PROTOCOLS\Handler\http\oledb\ deleted successfully.
File Protocol\Handler\http\oledb - No CLSID value found not found.
64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\PROTOCOLS\Handler\https\0x00000001\ deleted successfully.
File Protocol\Handler\https\0x00000001 - No CLSID value found not found.
64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\PROTOCOLS\Handler\https\oledb\ deleted successfully.
File Protocol\Handler\https\oledb - No CLSID value found not found.
64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\PROTOCOLS\Handler\msdaipp\ deleted successfully.
File Protocol\Handler\msdaipp - No CLSID value found not found.
64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\PROTOCOLS\Handler\msdaipp\0x00000001\ not found.
File Protocol\Handler\msdaipp\0x00000001 - No CLSID value found not found.
64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\PROTOCOLS\Handler\msdaipp\oledb\ not found.
File Protocol\Handler\msdaipp\oledb - No CLSID value found not found.
64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\PROTOCOLS\Handler\skype4com\ deleted successfully.
File Protocol\Handler\skype4com - No CLSID value found not found.
64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\PROTOCOLS\Handler\wlpg\ deleted successfully.
File Protocol\Handler\wlpg - No CLSID value found not found.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\PROTOCOLS\Handler\msdaipp\ not found.
File Protocol\Handler\msdaipp - No CLSID value found not found.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\PROTOCOLS\Handler\ms-help\ deleted successfully.
File Protocol\Handler\ms-help - No CLSID value found not found.
64bit-Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ShellServiceObjectDelayLoad\\WebCheck deleted successfully.
64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{E6FB5E20-DE35-11CF-9C87-00AA005127ED}\ not found.
Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ShellServiceObjectDelayLoad\\WebCheck deleted successfully.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{E6FB5E20-DE35-11CF-9C87-00AA005127ED}\ not found.
C:\Windows\SysNative\perfh005.dat moved successfully.
C:\Windows\SysNative\perfh009.dat moved successfully.
C:\Windows\SysNative\perfc005.dat moved successfully.
C:\Windows\SysNative\perfc009.dat moved successfully.
ADS C:\ProgramData\TEMP:A1EDB939 deleted successfully.
File rity] not found.
File ptytemp] not found.
File art explorer] not found.
File boot] not found.

OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 log created on 07142013_110143

Files\Folders moved on Reboot...

PendingFileRenameOperations files...

Registry entries deleted on Reboot...

Results of screen317's Security Check version 0.99.69
Windows 7 x64 (UAC is enabled)
Out of date service pack!!
``````````````Antivirus/Firewall Check:``````````````
avast! Antivirus
Antivirus up to date!
`````````Anti-malware/Other Utilities Check:`````````
Adobe Flash Player 11.7.700.224
Adobe Reader 10.1.7 Adobe Reader out of Date!
Mozilla Firefox 20.0.1 Firefox out of Date!
````````Process Check: objlist.exe by Laurent````````
AVAST Software Avast AvastSvc.exe
AVAST Software Avast AvastUI.exe
`````````````````System Health check`````````````````
Total Fragmentation on Drive C:
````````````````````End of Log``````````````````````

Ty ip adresy neznám.
I use Arch BTW

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 14 črc 2013 23:14

Poklepej na ikonu OTL na ploše.Ujisti se , že máš všechny ostatní aplikace a prohlížeče zavřeny.
Pod Vlastní skenování/opravy do okénka vlož následující text, zobrazený zeleně:

Kód: Vybrat vše

:OTL
PRC - C:\WINDOWS\explorer.exe (Microsoft Corporation)
PRC - C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe (Mozilla Corporation)
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\Parameters: DhcpNameServer = 10.99.25.113 192.168.1.1
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{0BB736B4-1894-4BD8-846C-5AE28EBE05CF}: DhcpNameServer = 7.254.254.254
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{E441F964-0EB1-42B1-B606-4DF7EC813335}: DhcpNameServer = 10.99.25.113 192.168.1.1

:Files

:Reg
:Commands
[purity]
[emptytemp]
[start explorer]
[Reboot]

Poté klikni nahoře na Opravit. Nech program nerušeně běžet, na konci se provede restart PC.
Po restartu se objeví log , prosím zkopíruj sem celý jeho obsah.

Microsoft Windows 7 Ultimate 6.1.7600. ..doinstaluj si SP1 !

Adobe Reader 10.1.7 Adobe Reader out of Date! Aktualizuj!
Mozilla Firefox 20.0.1 Firefox out of Date! Aktualizuj!

Co problémy?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

HappyMental
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod HappyMental » 15 črc 2013 13:37

All processes killed
========== OTL ==========
No active process named explorer.exe was found!
No active process named firefox.exe was found!
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\\DhcpNameServer| /E : value set successfully!
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{0BB736B4-1894-4BD8-846C-5AE28EBE05CF}\\DhcpNameServer| /E : value set successfully!
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{E441F964-0EB1-42B1-B606-4DF7EC813335}\\DhcpNameServer| /E : value set successfully!
File rity] not found.
File ptytemp] not found.
File art explorer] not found.
File boot] not found.

OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 log created on 07152013_132851

Files\Folders moved on Reboot...

PendingFileRenameOperations files...

Registry entries deleted on Reboot...

Vše auktualizováno. SP1 doinstalováno.
Problémy v určité míře přetrvávají, jenom teď není nutný restart pc. Asi po dobu 3 sekund se seká myš (nejede plynule ale skáče), pak dalších pár vteřin je pc zamrzlé úplně, ale pak se rozjede a není třeba restart. Občas po tomto vyskočí hláška, že ovladač grafické karty spadl a byl úspěšně obnoven, ale vidím to spíše vzácně.
I use Arch BTW

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 15 črc 2013 23:06

Spusť OTL a klikni na Vyčisti.

Stáhni si Memtest:

Do políčka vlož největší velikost Tvé jednotlivé paměti RAM (256,512 nebo 1024,2048) dej Start , nech nejméně 2h běžet , pokud bude po 2h stále 0 errors , jsou v pořádku.

Je třeba zkontrolovat HDD na chyby , zkusit jeho defragmentaci ..

Stáhni si CrystalDiskInfo
Spusť program a klikni na Úpravy-Kopírovat. Poté sem vlož pomocí Ctrl+V obsah logu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

HappyMental
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod HappyMental » 18 črc 2013 14:17

Memtest nic neodhalil.

----------------------------------------------------------------------------
CrystalDiskInfo 5.6.2 (C) 2008-2013 hiyohiyo
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/

Date : 2013/07/18 14:16:48

-- Controller Map ----------------------------------------------------------
+ PCI Standardní dvoukanálový řadič IDE [ATA]
- ATA Channel 0 (0)
- ATA Channel 1 (1)
+ PCI Standardní dvoukanálový řadič IDE [ATA]
+ ATA Channel 0 (0)
- ATAPI iHAS124 B ATA Device
- WDC WD10EZEX-00KUWA0 ATA Device
+ ATA Channel 1 (1)
- SAMSUNG HD322GJ ATA Device

-- Disk List ---------------------------------------------------------------
(1) WDC WD10EZEX-00KUWA0 : 1000,2 GB [0/0/0, pd1] - wd
(2) SAMSUNG HD322GJ : 320,0 GB [1/1/0, pd1]

(1) WDC WD10EZEX-00KUWA0
Model : WDC WD10EZEX-00KUWA0
Firmware : 15.01H15
Serial Number : WD-WCC1S3139007
Disk Size : 1000,2 GB (8,4/137,4/1000,2/1000,2)
Buffer Size : Neznámy údaj
Queue Depth : 32
# of Sectors : 1953525168
Rotation Rate : Neznámy údaj
Interface : Serial ATA
Major Version : ATA8-ACS
Minor Version : ----
Transfer Mode : SATA/600
Power On Hours : 459 hod.
Power On Count : 229 krát
Temparature : 36 C (96 F)
Health Status : Dobrý
Features : S.M.A.R.T., 48bit LBA, NCQ
APM Level : ----
AAM Level : ----

-- S.M.A.R.T. --------------------------------------------------------------
ID Cur Wor Thr RawValues(6) Attribute Name
01 200 200 _51 000000000000 Počet chyb čtení
03 176 175 _21 00000000088F Čas na roztočení ploten
04 100 100 __0 0000000000EB Počet spuštění/zastavení
05 200 200 140 000000000000 Počet přemapovaných sektorů
07 200 200 __0 000000000000 Počet chybných hledání
09 100 100 __0 0000000001CB Hodin v činnosti
0A 100 100 __0 000000000000 Počet opakovaných pokusů o roztočení ploten
0B 100 100 __0 000000000000 Počet pokusů o překalibrování
0C 100 100 __0 0000000000E5 Počet cyklů zapnutí zařízení
C0 200 200 __0 000000000007 Počet vypnutí disku
C1 200 200 __0 0000000000E3 Počet cyklů načítání/vymazání
C2 107 100 __0 000000000024 Teplota
C4 200 200 __0 000000000000 Počet udalostí s číslem realokování sektorů
C5 200 200 __0 000000000000 Počet podezřelých sektorů
C6 200 200 __0 000000000000 Počet neopravitelných sektorů
C7 200 200 __0 000000000000 Počet chyb v kontrolním součtu UltraDMA
C8 200 200 __0 000000000000 Počet chyb při zápisu sektorů

-- IDENTIFY_DEVICE ---------------------------------------------------------
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
000: 427A 3FFF C837 0010 0000 0000 003F 0000 0000 0000
010: 2020 2020 2057 442D 5743 4331 5333 3133 3930 3037
020: 0000 0000 0000 3135 2E30 3148 3135 5744 4320 5744
030: 3130 455A 4558 2D30 304B 5557 4130 2020 2020 2020
040: 2020 2020 2020 2020 2020 2020 2020 8010 0000 2F00
050: 4001 0000 0000 0007 3FFF 0010 003F FC10 00FB 0110
060: FFFF 0FFF 0000 0007 0003 0078 0078 0078 0078 0000
070: 0000 0000 0000 0000 0000 001F 970E 0004 0044 0040
080: 01FE 0000 746B 7D61 4123 7469 BC41 4123 407F 0039
090: 0039 0000 FFFE 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
100: 6DB0 7470 0000 0000 0000 0000 6003 0000 5001 4EE2
110: 5D82 BB39 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 4018
120: 4018 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0029 0000
130: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
140: 0000 0000 0004 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
150: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
160: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
170: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
180: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
190: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
200: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 30B5 0000 0000 0000
210: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
220: 0000 0000 103E 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
230: 0000 0000 0000 0000 0001 1000 0000 0000 0000 0000
240: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
250: 0000 0000 0000 0000 0000 42A5

-- SMART_READ_DATA ---------------------------------------------------------
+0 +1 +2 +3 +4 +5 +6 +7 +8 +9 +A +B +C +D +E +F
000: 10 00 01 2F 00 C8 C8 00 00 00 00 00 00 00 03 27
010: 00 B0 AF 8F 08 00 00 00 00 00 04 32 00 64 64 EB
020: 00 00 00 00 00 00 05 33 00 C8 C8 00 00 00 00 00
030: 00 00 07 2E 00 C8 C8 00 00 00 00 00 00 00 09 32
040: 00 64 64 CB 01 00 00 00 00 00 0A 32 00 64 64 00
050: 00 00 00 00 00 00 0B 32 00 64 64 00 00 00 00 00
060: 00 00 0C 32 00 64 64 E5 00 00 00 00 00 00 C0 32
070: 00 C8 C8 07 00 00 00 00 00 00 C1 32 00 C8 C8 E3
080: 00 00 00 00 00 00 C2 22 00 6B 64 24 00 00 00 00
090: 00 00 C4 32 00 C8 C8 00 00 00 00 00 00 00 C5 32
0A0: 00 C8 C8 00 00 00 00 00 00 00 C6 30 00 C8 C8 00
0B0: 00 00 00 00 00 00 C7 32 00 C8 C8 00 00 00 00 00
0C0: 00 00 C8 08 00 C8 C8 00 00 00 00 00 00 00 00 00
0D0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
0E0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
0F0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
100: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
110: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
120: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
130: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
140: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
150: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
160: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 82 00 10 2C 01 7B
170: 03 00 01 00 02 7C 05 00 00 00 00 00 00 00 00 00
180: 00 00 01 02 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
190: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1A0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1B0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1C0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1D0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1E0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1F0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 D1

-- SMART_READ_THRESHOLD ----------------------------------------------------
000: 10 00 01 33 C8 C8 00 00 00 00 00 00 00 00 03 15
010: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 04 00 00 00 00 00
020: 00 00 00 00 00 00 05 8C 00 00 00 00 00 00 00 00
030: 00 00 07 00 C8 C8 00 00 00 00 00 00 00 00 09 00
040: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 0A 00 00 00 00 00
050: 00 00 00 00 00 00 0B 00 00 00 00 00 00 00 00 00
060: 00 00 0C 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 C0 00
070: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 C1 00 00 00 00 00
080: 00 00 00 00 00 00 C2 00 00 00 00 00 00 00 00 00
090: 00 00 C4 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 C5 00
0A0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 C6 00 00 00 00 00
0B0: 00 00 00 00 00 00 C7 00 00 00 00 00 00 00 00 00
0C0: 00 00 C8 00 C8 C8 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
0D0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
0E0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
0F0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
160: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
170: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
180: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1F0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 0D

(2) SAMSUNG HD322GJ
Model : SAMSUNG HD322GJ
Firmware : 1AR10001
Serial Number : S2BJJ9EB309211
Disk Size : 320,0 GB (8,4/137,4/320,0/320,0)
Buffer Size : 16384 KB
Queue Depth : 32
# of Sectors : 625142448
Rotation Rate : 7200 RPM
Interface : Serial ATA
Major Version : ATA8-ACS
Minor Version : ATA8-ACS version 6
Transfer Mode : SATA/300
Power On Hours : 4703 hod.
Power On Count : 2710 krát
Temparature : 26 C (78 F)
Health Status : Dobrý
Features : S.M.A.R.T., APM, AAM, 48bit LBA, NCQ
APM Level : 0000h [OFF]
AAM Level : FE00h [OFF]

-- S.M.A.R.T. --------------------------------------------------------------
ID Cur Wor Thr RawValues(6) Attribute Name
01 100 100 _51 000000000006 Počet chyb čtení
02 252 252 __0 000000000000 Průchodnost disku
03 _84 _84 _25 0000000012F6 Čas na roztočení ploten
04 _98 _98 __0 000000000AEE Počet spuštění/zastavení
05 252 252 _10 000000000000 Počet přemapovaných sektorů
07 252 252 _51 000000000000 Počet chybných hledání
08 252 252 _15 000000000000 Čas potřebný na vyhledání
09 100 100 __0 00000000125F Hodin v činnosti
0A 252 252 _51 000000000000 Počet opakovaných pokusů o roztočení ploten
0B 100 100 __0 000000000003 Počet pokusů o překalibrování
0C _98 _98 __0 000000000A96 Počet cyklů zapnutí zařízení
BF 100 100 __0 000000000741 Počet udalostí zaznamenaných otřesovým senzorem
C0 252 252 __0 000000000000 Počet vypnutí disku
C2 _64 _58 __0 002A000F001A Teplota
C3 100 100 __0 000000000000 Počet oprav chybného čtení
C4 252 252 __0 000000000000 Počet udalostí s číslem realokování sektorů
C5 252 252 __0 000000000000 Počet podezřelých sektorů
C6 252 252 __0 000000000000 Počet neopravitelných sektorů
C7 100 100 __0 000000000001 Počet chyb v kontrolním součtu UltraDMA
C8 100 100 __0 000000000076 Počet chyb při zápisu sektorů
DF 100 100 __0 000000000003 Zatížení budiče magnetických hlav způsobené opakovanými úkony
E1 100 100 __0 000000000AFC Počet cyklů načítání/vymazání

-- IDENTIFY_DEVICE ---------------------------------------------------------
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
000: 0040 3FFF C837 0010 0000 0000 003F 0000 0000 0000
010: 5332 424A 4A39 4542 3330 3932 3131 2020 2020 2020
020: 0000 8000 0004 3141 5231 3030 3031 5341 4D53 554E
030: 4720 4844 3332 3247 4A20 2020 2020 2020 2020 2020
040: 2020 2020 2020 2020 2020 2020 2020 8010 4000 2F00
050: 4000 0200 0200 0007 3FFF 0010 003F FC10 00FB 0110
060: FFFF 0FFF 0000 0007 0003 0078 0078 0078 0078 0000
070: 0000 0000 0000 0000 0000 001F 1706 0000 004C 0040
080: 01FF 0028 746B 7F69 4123 7469 BC41 4123 407F 0017
090: 0017 0000 FFFE 0000 FE00 0000 0000 0000 0000 0000
100: EAB0 2542 0000 0000 0000 0000 4000 0000 5002 4E92
110: 04DD 4B0B 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 401C
120: 401C 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0029 0000
130: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
140: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
150: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
160: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0002 0000
170: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
180: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
190: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
200: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 003F 0000 0000 0000
210: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 1C20 0000 0000
220: 0000 0000 101F 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
230: 0000 0000 0000 0000 0001 0400 0000 0000 0000 0000
240: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
250: 0000 0000 0000 0000 0000 D6A5

-- SMART_READ_DATA ---------------------------------------------------------
000: 10 00 01 2F 00 64 64 06 00 00 00 00 00 00 02 26
010: 00 FC FC 00 00 00 00 00 00 00 03 23 00 54 54 F6
020: 12 00 00 00 00 00 04 32 00 62 62 EE 0A 00 00 00
030: 00 00 05 33 00 FC FC 00 00 00 00 00 00 00 07 2E
040: 00 FC FC 00 00 00 00 00 00 00 08 24 00 FC FC 00
050: 00 00 00 00 00 00 09 32 00 64 64 5F 12 00 00 00
060: 00 00 0A 32 00 FC FC 00 00 00 00 00 00 00 0B 32
070: 00 64 64 03 00 00 00 00 00 00 0C 32 00 62 62 96
080: 0A 00 00 00 00 00 BF 22 00 64 64 41 07 00 00 00
090: 00 00 C0 22 00 FC FC 00 00 00 00 00 00 00 C2 02
0A0: 00 40 3A 1A 00 0F 00 2A 00 00 C3 3A 00 64 64 00
0B0: 00 00 00 00 00 00 C4 32 00 FC FC 00 00 00 00 00
0C0: 00 00 C5 32 00 FC FC 00 00 00 00 00 00 00 C6 30
0D0: 00 FC FC 00 00 00 00 00 00 00 C7 36 00 64 64 01
0E0: 00 00 00 00 00 00 C8 2A 00 64 64 76 00 00 00 00
0F0: 00 00 DF 32 00 64 64 03 00 00 00 00 00 00 E1 32
100: 00 64 64 FC 0A 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
160: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 04 0B 00 5B
170: 03 00 01 00 02 2F 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1F0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 F9

-- SMART_READ_THRESHOLD ----------------------------------------------------
000: 10 00 01 33 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 02 00
010: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 03 19 00 00 00 00
020: 00 00 00 00 00 00 04 00 00 00 00 00 00 00 00 00
030: 00 00 05 0A 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 07 33
040: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 08 0F 00 00 00 00
050: 00 00 00 00 00 00 09 00 00 00 00 00 00 00 00 00
060: 00 00 0A 33 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 0B 00
070: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 0C 00 00 00 00 00
080: 00 00 00 00 00 00 BF 00 00 00 00 00 00 00 00 00
090: 00 00 C0 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 C2 00
0A0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 C3 00 00 00 00 00
0B0: 00 00 00 00 00 00 C4 00 00 00 00 00 00 00 00 00
0C0: 00 00 C5 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 C6 00
0D0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 C7 00 00 00 00 00
0E0: 00 00 00 00 00 00 C8 00 00 00 00 00 00 00 00 00
0F0: 00 00 DF 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 E1 00
160: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
170: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
1F0: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 3B
I use Arch BTW

HappyMental
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod HappyMental » 18 črc 2013 14:19

Už asi 2. den jsem ten problém nezaznamenal. Přestalo to pravděpodobně po aktualizaci ovladačů grafické karty (když tak o tom přemýšlím, mohlo to začít někdy v době, kdy jsem nainstaloval předchozí verzi ovladačů).
I use Arch BTW

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Prosím o kontrolu logu-zamrzání pc  Vyřešeno

Příspěvekod Žbeky » 18 črc 2013 17:01

Disky OK, pokud nejsou problémy, můžeš dát vyřešeno
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Zpět na “HiJackThis”