Dobrý den, ten program Malwarebytes jsem spustil ještě jednou. Nechal jsem to překontrolovat a vymazat chyby. Výsledek zde posílám. Jsem si všimnul, že to okno jak jsem psal, se někdy otevře velké a ten nápis nahoře jdj. onmace nebo jak a někdy malé a ten samý nápis. Když to chvíli nechám, tak okno zčerná a objeví se nápis aktivovat adobe flash.
Flash player jsem nechal před pár dny aktualizovat. Myslíte si prosím, že to má s tím něco společného? Děkuji
Nepříjemné reklamy Vyřešeno
Re: Nepříjemné reklamy
Jak jsem psal o tom pruhu nahoře, tak už tam reklamy opět naskakují a je u nich malý nápis: ADS not by this site. Anglicky moc neumím, ale překladač mi to přeložil něco jako Reklamy nejsou na tomhle serveru. Po stránkách se mi pořád zvýrazňují některé slova zeleně.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Junkware Removal Tool (JRT) by Thisisu
Version: 6.1.0 (01.07.2014:1)
Ran by Robert on źt 09.01.2014 at 16:40:26,39
~~~ Services
~~~ Registry Values
~~~ Registry Keys
~~~ Files
~~~ Folders
~~~ FireFox
Successfully deleted the following from C:\Documents and Settings\Robert\Data aplikacˇ\mozilla\firefox\profiles\qokgx13m.default\prefs.js
user_pref("extensions.5ZSKs3GEzygS.scode", "(function(){if(window.self.location.hostname.indexOf(\"acebook.co\")>-1){return};if(window.self.location.hostname.indexOf('mail.')=
user_pref("extensions.AZqLKwE2fE.scode", "(function(){if(window.self.location.hostname.indexOf(\"acebook.co\")>-1){return};if(window.self.location.hostname.indexOf('mail.')==-
user_pref("extensions.aTVh2FDGa.scode", "(function(){if(window.self.location.hostname.indexOf(\"acebook.co\")>-1){return};if(window.self.location.protocol.indexOf('hxxp')>-1 &
user_pref("extensions.vsRc_wut.scode", "(function(){if(window.self.location.hostname.indexOf(\"acebook.co\")>-1){return};if(window.self.location.hostname.indexOf('mail.')==-1)
user_pref("extensions.vsRc_wut.url", "hxxp://getjpiproxy.info/sync2/?q=hfZ9ofV9CShEAen0qjwGtMqLDe49CNU0n8OMCMlNhd9FqdaFrdrEpdwHrdgMBzqUojw9rdwEpdw4qjw8rch7hfs0pihPBMn0qTaFpjn7
Scan was completed on źt 09.01.2014 at 16:45:46,71
End of JRT log
Nevím, jestli to mám správně, snad ano.
Junkware Removal Tool (JRT) by Thisisu
Version: 6.1.0 (01.07.2014:1)
Ran by Robert on źt 09.01.2014 at 16:40:26,39
~~~ Services
~~~ Registry Values
~~~ Registry Keys
~~~ Files
~~~ Folders
~~~ FireFox
Successfully deleted the following from C:\Documents and Settings\Robert\Data aplikacˇ\mozilla\firefox\profiles\qokgx13m.default\prefs.js
user_pref("extensions.5ZSKs3GEzygS.scode", "(function(){if(window.self.location.hostname.indexOf(\"acebook.co\")>-1){return};if(window.self.location.hostname.indexOf('mail.')=
user_pref("extensions.AZqLKwE2fE.scode", "(function(){if(window.self.location.hostname.indexOf(\"acebook.co\")>-1){return};if(window.self.location.hostname.indexOf('mail.')==-
user_pref("extensions.aTVh2FDGa.scode", "(function(){if(window.self.location.hostname.indexOf(\"acebook.co\")>-1){return};if(window.self.location.protocol.indexOf('hxxp')>-1 &
user_pref("extensions.vsRc_wut.scode", "(function(){if(window.self.location.hostname.indexOf(\"acebook.co\")>-1){return};if(window.self.location.hostname.indexOf('mail.')==-1)
user_pref("extensions.vsRc_wut.url", "hxxp://getjpiproxy.info/sync2/?q=hfZ9ofV9CShEAen0qjwGtMqLDe49CNU0n8OMCMlNhd9FqdaFrdrEpdwHrdgMBzqUojw9rdwEpdw4qjw8rch7hfs0pihPBMn0qTaFpjn7
Scan was completed on źt 09.01.2014 at 16:45:46,71
End of JRT log
Nevím, jestli to mám správně, snad ano.
Nyní jsem přeinstaloval Windows XP, ale dělá to pořád. Přeinstaloval jsem to jen pro obnovu, né celé Windows znova. Nevíte prosím někdo, jak se těch blbostí zbavit? Děkuji
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
celé znovu , nevíme co pořád instaluješ za blbosti...
AdwCleaner , JRT , MbAM.
+
Stáhni si RogueKiller by Adlice Software
32bit.:
http://www.sur-la-toile.com/RogueKiller/RogueKiller.exe
64bit.:
http://www.sur-la-toile.com/RogueKiller ... lerX64.exe
na svojí plochu.
- Zavři všechny ostatní programy a prohlížeče.
- Pro OS Vista a win7 spusť program RogueKiller.exe jako správce , u XP poklepáním.
- počkej až skončí Prescan -vyhledávání škodlivých procesů.
- Zkontroluj , zda máš zaškrtnuto:
Kontrola MBR
Kontrola Faked
Antirootkit
-Potom klikni na „Prohledat“.
- Program skenuje procesy PC. Po proskenování klikni na „Zpráva“celý obsah logu sem zkopíruj.
Pokud je program blokován , zkus ho spustit několikrát. Pokud dále program nepůjde spustit a pracovat, přejmenuj ho na winlogon.exe.
AdwCleaner , JRT , MbAM.
+
Stáhni si RogueKiller by Adlice Software
32bit.:
http://www.sur-la-toile.com/RogueKiller/RogueKiller.exe
64bit.:
http://www.sur-la-toile.com/RogueKiller ... lerX64.exe
na svojí plochu.
- Zavři všechny ostatní programy a prohlížeče.
- Pro OS Vista a win7 spusť program RogueKiller.exe jako správce , u XP poklepáním.
- počkej až skončí Prescan -vyhledávání škodlivých procesů.
- Zkontroluj , zda máš zaškrtnuto:
Kontrola MBR
Kontrola Faked
Antirootkit
-Potom klikni na „Prohledat“.
- Program skenuje procesy PC. Po proskenování klikni na „Zpráva“celý obsah logu sem zkopíruj.
Pokud je program blokován , zkus ho spustit několikrát. Pokud dále program nepůjde spustit a pracovat, přejmenuj ho na winlogon.exe.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Promiňte, ale jaké blbosti instaluji? Vše co jste mi radili jsem zkoušel, potom sem dal výsledky testů.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Přeinstaloval jsi s formátem nebo bez formátu HDD?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Bez formátování. Prostě instalace, kdy se zachovají všechny data uložené na HDD. Nevím jak se takové instalaci odborně říká. A dnes jsem zkusil ESET NOD32, co mi radili na jiném foru. Žvýkalo to asi 2,5 hodiny, ale nic. Dělá to pořád.
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Udělej znova to, co říká jaro3 viewtopic.php?f=70&t=124270&start=24#p970219
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Re: Nepříjemné reklamy Vyřešeno
Včera jsem zkoušel ten NOD 32, restartoval jsem počítač, ale nepomohlo to. Dnes jsem zapnul počítač a hle, už to nedělá. Tak nevím, jestli se musel po tom antiviráku NOD 32 normálně vypnout a zapnout počítač? To je jedno, ale už to nedělá. Tak děkuji za rady.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud nejsou problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Řešení je možná mnohem jednodušší
Měl jsem pravděpodobně stejný problém jako Varok (podle popsaných příznaků). Zkusil jsem to odstranit pomocí programu SpyHunter, AVG Anti-Virus Business Edition 2011 i ESET NOD32, ale nic nepomohlo. Pak jsem zjistil, že stačilo ve Firefoxu zakázat doplňky s názvy Greatsaveer a greatsaVEEr, které se mi tam nějakým nedopatřením dostaly, restartovat Firefox a bylo po problému. 
Kromě toho bych doporučil instalaci doplňku Adblock plus, který skryje i ty reklamy, které se na webech vyskytují normálně.

Kromě toho bych doporučil instalaci doplňku Adblock plus, který skryje i ty reklamy, které se na webech vyskytují normálně.