Mohu prokázat podezření z pozměnění mých příspěvků adminem?*

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Mohu prokázat podezření z pozměnění mých příspěvků admin

Příspěvekod Myloš » 16 dub 2011 12:59

Screen, neboli screenshot, je obrázek sejmutý z obrazovky, například když zmáčkneš klávesu PrintScreen a v Malování dáž Vložit (Ctrl+V). Jako klávesa PrintScreen sejme obsah celé obrazovky, zkratka Alt+PrintScreen sejme jen obsah aktivního okna.
Na screenshoty (pokud bys je dělal častěji) pak samozřejmě existuje řada lepších nástrojů.

Google Cache je obsah webu tak, jak si ho Gůůgl uložil u odkazů z vyhledaných dotazů si takovou stránku můžeš nechat zobrazit, když klikneš na slovo Archiv:
Přílohy
google_archiv.png
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Reklama
Lesenar
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Lesenar » 16 dub 2011 13:10

Tomu rozumím, ale těžko si můžu udělat takový sreen zpětně, když už je diskuzní fórum upraveno. Šlo mi spíš o to,
zda v mém počítači třeba není uloženo, že jsem v 10 hodin včera sledoval forum a vyvolat z mého počítače to fórum bez úpravy.
Nebo nějaká jiná metoda.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 16 dub 2011 13:22

V PC to není a každá jiná metoda se musí dělat dříve - tedy nějaký záznam nastavit. Taky nenajdu co jsem viděl včera v TV pokud jsem si to nenahrál.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Komunikace na internetu”