QIP - furt mi píšou nějací rusové
Re: QIP - furt mi píšou nějací rusové
kvaska: Kdybys uměl rusky, tak bys věděl, že často je to právě o holkách + nějaký link na svinstvo (nemyslím erotiku ale vira).
- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
taky mi to chodi furt, mam tam zapnutej anti spam, otazku na kterou nikdo nemuzu znat odpoved a presto mi denne prijdou tak 4 zadosti od rusaku ktery mi v azbuce nabizej jejich osklivy kurv* :(
BOARD : GA-MA785GT-UD3H ; CPU : AMD PHENOM II X2 545 3,0ghz ; RAM : 3*2GB DDR3 1800mhz ; GPU : ATI HD 4200 512mb.
Má hudební tvorba k poslechu na :http://www.soundcloud.com/escobarrbeats
Má hudební tvorba k poslechu na :http://www.soundcloud.com/escobarrbeats
Přešel bych na nejnovější QIP Infium 2.0.9033.5 RC4 (právě je k dispozici na sosej.cz) a je to bez problémů (Jabber, Jabbim) Spolehlivě blokuje a má pluginy. Ovšem pozor co si zakrtnete při instalaci, taky rádo něco přidá kdo nedá pozor. Jinak spolehlivé, doporučuji. Stabilní provoz.
george
george
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
Taky se přidávám... pořád mi chodí žádosti o autorizaci... a opravdu nejsem lama a neklikal jsem na žádný odkaz co mi přišel :-)
tak nevím kde na mě přišli :-)
tak nevím kde na mě přišli :-)
Bojíte se Google, ale ruské hledání a mikroblogy jsou velmi aktivní, zatím umí jen azbuku. QIP Search se dokáže instalovat co může do aplikací v počítači vše co kde prokecnete na netu je vyhledáno... 

Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
CrazyManer píše:taky mi to chodi furt, mam tam zapnutej anti spam, otazku na kterou nikdo nemuzu znat odpoved a presto mi denne prijdou tak 4 zadosti od rusaku ktery mi v azbuce nabizej jejich osklivy kurv* :(
Tím zanutým si sijist? Já si taky myslel že to mám zapnuté, ale to talčítko "protection", tak tam musí být ta červená značka jednosměrky!! toť jen pro jistotu
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak si tam mam udělat tu otázku ?
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Není to tak složitý najít.. možná rychlejší, než postnout dotaz :)

http://wiki.qipim.cz/index.php/Antispam

http://wiki.qipim.cz/index.php/Antispam
-
- Pohlaví:
To Flame na kolika místech se chceš ještě ptát na jednu a tu samou věc? Akorát to činíš nepřehledným a není pak divu, že není možné nalézt již dříve napsanou radu.
V ICQ mám nastaven filtr a nic mi nechodí.
V ICQ mám nastaven filtr a nic mi nechodí.
Nedávno se to tu řešilo. viewtopic.php?f=39&t=47957
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit: Takdy jsem si nastavil v ICQ vysokou ochranu a zatím nic. Problém je ten když se dostanou někomu na učet ICQ a z něho ten spam potom posílají. Mě tyhle ruský blbosti chodí od kamoše kterej přišel o učet.
Taky vidím problém v tom, že nějáká lama v contact listu něco přijala...
mám zapnutého robota, někdy nic nechodí ,ale potom třeba za 3 hodiny začne a příjde 4x... chtělo by to pokaždé projet contact list a zjistit kdo to je :-)
mám zapnutého robota, někdy nic nechodí ,ale potom třeba za 3 hodiny začne a příjde 4x... chtělo by to pokaždé projet contact list a zjistit kdo to je :-)
Zpět na “Komunikace na internetu”