Hrozba amerických hackerů: 5.listopadu 2011 vypneme facebook

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Hrozba amerických hackerů: 5.listopadu 2011 vypneme face

Příspěvekod guest » 10 srp 2011 20:27

Sice možná trochu chápu vaši averzi k FB, ale nechápu tu škodolibost. Je přece každého věc, zda to používá, či ne.
Je to přece otázka svobodného výběru!

I dej pokoj, ať tenhle okruh lidí zůstane hezky na fb,..
... a tady vůbec nevím jak to pisatel myslel?

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod memphisto » 10 srp 2011 20:36

Konečně by udělali něco užitečného a to na FB jsem :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Funstorm007 » 10 srp 2011 20:44

Blue Spirit: Možná ani tak nejde o škodolibost... Ale jak se říká, člověk se nejvíc směje neštěstí druhých. FB sice mám, spíš z "nutnosti" než z vlastní vůle ale celkem je to k ničemu. Podle mě víc škodí než prospívá. Kazí to celé generace a jestli s tím někdo něco neudělá, za chvíli se fikce stane realitou. Teď mám na mysli třeba film Matrix.

guest

Příspěvekod guest » 10 srp 2011 20:48

Tak to bychom mohli říci i o počítačích, potažmo hrách, kdy školáci celé noci bezhlavě buší do klávesnice aby zamordovali virtuální nepřátele!

Také by se nám nelíbilo kdyby někdo podobným způsobem shodil celý internet.

Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Funstorm007 » 10 srp 2011 20:54

Ale přesně tak, toto není problém pouze FB. Ovšem musím říct, že počet a síla závisláků na FB je v daleko větším rozsahu než těch herních. Když to tak vezmeš, herní závisláci jsou vesměs pouze kluci určitého věkového rozmezí (samosebou jsou i vyjímky) ale v případě FB je to celá planeta dá se říct. A co je nejhorší, už na něm vyrůstají i doslova děti a před tím, co z nich pak vyrostě, nás chraň bůh...

swallow
nováček
Stav:

Příspěvekod swallow » 10 srp 2011 21:23

Já facebook teda mám, ale jen pro lepší komunikaci se spolužákama ( mám asi 20 přátel ) :lol: , ale taky znám takový, co bez toho nemůžou žít. A nejlepší video světa je Blbky z facebooku I. i II. :lol: ...

AŤ TO VYPNOU !!!!!

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 10 srp 2011 22:15

FB je dobrý sluha,když jej využíváme rozumě, ale zlý pán, když se jím necháme ovládat. Bohužel je také snadno zneužitelný díky důvěřivosti mnoha jeho uživatelů a těch je asi drtivá většina. Mnozí se jím doslova nechají ovládat a zavléct, kam vlastně nechtějí. Mě může být ukradený. Vůbec mi nevadí, že v tomto případě nejsem IN.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Funstorm007 » 10 srp 2011 22:18

J, a taky proto nemám na FB jedinou informaci o sobě pravdivou. Těm co mě znají je to a ty co mě neznají hold mají smůlu a tak to zůstane.

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 11 srp 2011 00:37

Facebook mám, ale nevadilo by mi to, až na to, že bych ztratil kontakt skoro se všemi spolužáky ze škol atp. ICQ ani další komunikační programy nepoužívám, takže by mě to asi trochu zamrzelo. Stejně by se veškerá komunita sešla na Google+ a jelo by to dál, tohle se zastavit nedá.

Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 14
Guru Level 14
Stav:

Příspěvekod Martab » 11 srp 2011 08:31

To Blue Spirit:
No ono záleží co bereš jako "Gemblerství", třeba mě babi nadává, že jsem "gembler" a to PC požívám ve školním roce od 15:00 do 22:00 a většinu času strávím učením, děláním úloh a nebo čtením článků na internetu a na cca 5 min. si pustím nějakou hru (na odreagování) a ona si sedne k PC v 16:00 a je tam až do 18:00 a celou tu dobu hraje karty, ale ona už "gembler" není :D

A ten FB ať klidne vypnou mně to vadit nebude :lol:
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

guest

Příspěvekod guest » 11 srp 2011 08:39

Co je to gamblerství snad netřeba rozepisovat - naznačil jsem svůj názor výše. To že ti zrušení vadit nebude je jenom tvůj sobecký názor.
Mně by třeba vůbec nevadilo kdyby se všeude zrušila městská doprava, ale mnoha lidem by to jistě velmi vadilo.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 11 srp 2011 09:10

Pěkný článek k tématu: http://www.diit.cz/clanek/hackeri-z-ano ... ano/38614/
Tím, že informaci vypustili dopředu je velmi pravděpodobné, že se lkidi budou chodit dívat, zda FB ještě stojí a tím napomáhat DDoS. Strategicky docela promyšlené...
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Komunikace na internetu”