Skype odmítá pracovat

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

Erutano
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Skype odmítá pracovat

Příspěvekod Erutano » 20 črc 2013 17:08

Ahoj,

Po dlouhé době se ozývám s dalším problémem, ačkoliv velice nerad. I tak doufám, že se zde najde někdo, kdo mi onen problém pomůže vyřešit.

Každý den používám komunikační program Skype a doposud s ním nebyl problém. Avšak dneska to začalo. Celé dopoledne běžel tak jako vždy. Poté jsem PC vypl a odešel pryč.. Po návratu a znovuspuštění počítače okamžitě skype přestal odpovídat a jako řešení problému nenajde windows samozřejmě nic, pouze napíše, že program přestal pracovat - ukončit.

Tak následovalo smazání programu, vyčištění registrů, v nichž bylo minimálně 10 problémů právě se službou Skype. Pročistil jsem vše, co šlo a program znovu nainstaloval.. Ihned po dokončení instalace opět skočí ona hláška - Program Skype neodpovídá...

Opravdu nevím co jiného s tím a já jsem odpůrce sítí jako je facebook, tudíž Skype je asi jedinou formou komunikace, kterou na pc používám.

Doufám, že se tu najde někdo, kdo by alespoň tušil, jak tento problém vyřešit.

Díky,

Josef

Reklama
Erutano
Level 1
Level 1
Stav:

Re: Skype odmítá pracovat

Příspěvekod Erutano » 21 črc 2013 08:25

Dnes po zapnutí počítače se to posunulo do dalších rozměrů. Přestaly pracovat i všechny windows gadgety. Což už začíná zavánět, že někde je tu schované nějaké svinstvo, co mi začalo znějakýho důvodu rušit programy. Projel jsem celý systém hlubokou údržbou Advanced System Care a avastem, ale bez výsledku. Vše je prý v pořádku...

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 21 črc 2013 10:16

Není nic snazšího než dát log do správné sekce.http://www.pc-help.cz/viewforum.php?f=70

Erutano
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Erutano » 21 črc 2013 20:16

Výtečně, nyní stejný problém dělá i služba ICQ. Pro HJT program - nevím, kvůli čemu, ale v licenčních podmínkách je, že pro použití je nutné dosáhnout zletilosti, které jsem prozatím nedosáhl, přičemž nemám nejmenší tušení proč něco takového program požaduje. Mějte si mě za blázna, ale já se snažím licence dodržovat a když opravdu něco extrémně nepotřebuju, tak je i číst. Čímž očekávám reakci, že je to moje smůla a není žádný jiný způsob jak pomoci, že?

Právě jsem se ale dočetl, že někdo v HJT řeší naprosto totožný problém, tak nejprve uvidím, jestli se podaří vyřešit.

Michael Michael
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Michael Michael » 22 črc 2013 09:49

To je sice hezké, ale jestli se totožný problém vyřeší, stejně budeš muset vložit log do sekce HJT. Bez pomoci to stejně nevyřešíš (jestli máš problém i s lic. smlouvou). Zdá se, že by ti vložení logu pomohlo...
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Komunikace na internetu”