prodam pocitac Hal3000.Procesor Intel Celeron CPU 2,80GHz.grafika:ATI Radeon HD 3600series.pamet 1536mb(jedna 1Gb+512mb) system je windows XP .dvd vypalovacka ,graficke znazorneni teploty na predni casti pc.oc pekny design. cena je 2900.za tuto cenu,velice vyhodna koupe
"prodam solidni pocitac" je nespravne. Premenuj to na "solidne predam PC" ... tá cena je veľmi nadsadená a na tom kompe nič solídne nie je.
► Zobrazit spoiler
ASUS Z170-A Intel Core i7-6700K Noctua NH-D15 Kingston HyperX Fury Black Series 16 GB 2133 MHz Samsung 850 EVO 500 GB Western Digital Red 6 TB EVGA SuperNOVA 750 G2 750 W Fractal Design R5
Cooper: To bych netvrdil, proč by tu jinak byla sekce prodám HW? Prodávat se tady může, ale tahle cena je opravdu přitažená vlasy.. Jako ceke maximálně do +-1000Kč
PC se zde prodávat můžou!
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno iPhone X 64GB Silver - Darováno iPhone 11 Pro 64GB Green
Cooper7371 píše:Víš Tento Příspěvek Měly Zrušit toto není Trh Di na aukro.
To zas nie.
prosim??tady se jako nemuzou prodavat pc?nbeo jak to mam jako chapat?
Môžeš, len si uvedom, že toto je fórum o PC, tu ľudia jeho hodnotu poznajú. Daj to na aukro, tam ho predáš za určite vyššiu sumu.
► Zobrazit spoiler
ASUS Z170-A Intel Core i7-6700K Noctua NH-D15 Kingston HyperX Fury Black Series 16 GB 2133 MHz Samsung 850 EVO 500 GB Western Digital Red 6 TB EVGA SuperNOVA 750 G2 750 W Fractal Design R5
Zdravím, toto je můj počítač
Chtěl bych se zeptat jestli bych měl něco změnit nebo je vše ok
Předem děkuji za odpověď :inlove:
Poslední příspěvek
Instaluje se např takto, viz obrázek.. Ty 2 mřížky nad zdrojem jsou demontovatelné.. Vůbec je tam víc zvláštních řešení, které člověk ocení, až když to potřebuje. Třeba větráky na radiátoru AIO umístěného nahoře lze snadno demontovat i bez nutnosti...
Ahojte, chtěl bych si na vánoce udělat radost a poskládat si nový počítač, který bude primárně sloužit jen na hraní her. Cenový strop vidím maximálně 35 tisíc, ale pokud to pujde míň, tak budu jen rád :D
Z aktuálního počítače bych mohl použít:
Case...
Poslední příspěvek
Ahoj, třeba něco takového?
Pokud máš chlazení skříně vyřešené, můžeš vyhodit ventilátory.
Dobrý den,
mohl byste mi někdo prosím pomoct s problémem s PC, který vznikl pár dní zpět?
Týden zpátky jsem si koupil nové RAMky. Během hrání BF5 se mi stalo, že se hra zasekla a vypnula. Bylo mi doporučeno aktualizovat BIOS, protože jsem tam měl...
Poslední příspěvek
Po výměně zdroje problémy přestaly. Vše je vyřešeno a počítač funguje, tak jako předtím.
obracím se na vás s problémem. Aktuálně řeším u své sestavy problém, kdy při puštění jakéhokoliv graficky náročnějšího programu - hry se počítač vypne a pustí znovu.
Primárně potřebuji nějaké nápady, jak celou situaci diagnostikovat,...