Za bednu piva...
- Toustík
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Za bednu piva...
Blue Spirit Má pravdu nedávno jsem dostal AMD x4 955 aj s deskou taky tu je sběrný dvůr ale akorat jsi byl někdo stěžovat tak už nikdo jsi nemůže vzít nic takže já chodím do Radioklub OK2KFJ Mikulov takže ted nemám co pájet ani co opravovat 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Já nerozumět poslupnosti tvá slova
"Každý normálně uvažující člověk chce vždy alespoň nějakou tu korunu"
Ano, typicky Cech chce vytriskat nejakou tu korunu i z toho co dostal zadarmo. Asi nejsem normalne uvazujici, kdyz nechci penize za neco, co jsem sam dostal nebo ziskal zadarmo. Svoje starsi pocitace jsem rozdal znamym a kolegum o nichz vim, ze je jeste vyuziji.
Co se tyce sberneho dvora, neznam lepsi zdroj hardware. Staci se seznamit s majitelem nebo nekym kdo tam pracuje.
Ano, typicky Cech chce vytriskat nejakou tu korunu i z toho co dostal zadarmo. Asi nejsem normalne uvazujici, kdyz nechci penize za neco, co jsem sam dostal nebo ziskal zadarmo. Svoje starsi pocitace jsem rozdal znamym a kolegum o nichz vim, ze je jeste vyuziji.
Co se tyce sberneho dvora, neznam lepsi zdroj hardware. Staci se seznamit s majitelem nebo nekym kdo tam pracuje.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
petr22: Čestný Čech? To jsem ještě neviděl... kdyby jste viděl co prodávají na bazoši.. někdy se mi z toho chce i zvracet