router ZTE H267A

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

Rejman.T
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: květen 24
Pohlaví: Muž

router ZTE H267A

Příspěvekod Rejman.T » 16 kvě 2024 13:00

Ahoj
chtěl jsem si dát do garáže druhý router natahl jsem z hlavního kabel a chtěl jsem se dostat do routeru a zmenit název site a heslo ale nemohu se do neho dostat tak jsem ho restartoval a stále nic měl by se restartovat do továrního nastavení a mělo by fungovat to co je ze spoda na štítku ale nefunguje

Reklama
zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Příspěvky: 10943
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: router ZTE H267A

Příspěvekod zeus » 16 kvě 2024 13:14

Vitej na PC-Help!
Pokud nefunguji udaje ze stitku, pak jsi tovarni nastaveni neudelal spravne.
Navic je to VDSL router, takze jeho zprovozneni bude trosicku slozitejsi.
Nechces si radeji poridit bud AP nebo (pokud ho opravdu potrebujes) normalni router?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 53795
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: router ZTE H267A

Příspěvekod petr22 » 16 kvě 2024 13:20

ZTE H267A neni router, ale VDSL modem.

Do kterych portu presne jsou zapojene kabely?

Rejman.T
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: květen 24
Pohlaví: Muž

Re: router ZTE H267A

Příspěvekod Rejman.T » 16 kvě 2024 15:47

Z hlavního mam kabel v LAN a v tom v garáži mám zapojeno WAN

Dodatečně přidáno po 5 minutách 1 vteřině:
Jak tedy udělat reset já jsem ten modem dostal

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 23629
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: router ZTE H267A

Příspěvekod ITCrowd » 16 kvě 2024 16:04

Mělo by fungovat stisknout tlačítko reset po dobu aspoŇ 10 sec. (někde píšou 30). Router by většinou měl dát vědět probliknutím LEDek.
Pokud to nefunguje, tak vypnout, zmáčknout reset a při stisknutém resetu zapnout a opět držet 10 sec.
Výchozí IP pak bude 192.168.1.1, přihlášení admin/admin.
K dalšímu nastavení si projdi můj článek v mém podpisu - router jako switch.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Rejman.T
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: květen 24
Pohlaví: Muž

Re: router ZTE H267A

Příspěvekod Rejman.T » 19 kvě 2024 09:11

Tak nic nepomohlo asi ho dám pryč a seženu něco jiného

Dodatečně přidáno po 7 hodinách 43 minutách 31 vteřinách:
Co bych mohl koupit aby mi to fungovalo jak má

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 23629
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: router ZTE H267A

Příspěvekod ITCrowd » 22 kvě 2024 12:42

Chceš to do garáže, takže předpokládám, že nebude požadavek na obě pásma a rychlost dat. Pokud je to tak, doporučuji bazarový tplink 841, dá se sehnat okolo 50-ti kč a práci udělá.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Rejman.T
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: květen 24
Pohlaví: Muž

Re: router ZTE H267A

Příspěvekod Rejman.T » 23 kvě 2024 15:35

ITCrowd píše:Mělo by fungovat stisknout tlačítko reset po dobu aspoŇ 10 sec. (někde píšou 30). Router by většinou měl dát vědět probliknutím LEDek.
Pokud to nefunguje, tak vypnout, zmáčknout reset a při stisknutém resetu zapnout a opět držet 10 sec.
Výchozí IP pak bude 192.168.1.1, přihlášení admin/admin.
K dalšímu nastavení si projdi můj článek v mém podpisu - router jako switch.



Potřebuji jen zlepšit signál v garáži a aby uměl 2.4 i 5 GHz

Rejman.T
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: květen 24
Pohlaví: Muž

Re: router ZTE H267A

Příspěvekod Rejman.T » 26 kvě 2024 09:50

Co tento mohl být nebo tento
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 23629
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: router ZTE H267A

Příspěvekod ITCrowd » 26 kvě 2024 19:10

Vyhoví oba.
Já bez problémů používám tento: https://www.czc.cz/asus-rt-ax53u/323748/produkt - umí i WiFi6 (802.11ax). Ale to je na tobě.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • ZTE H267A jako AP
    od kasy » 08 led 2024 14:47 » v Sítě - hardware
    7
    2451
    od kasy
    09 led 2024 09:19
  • Modem ZTE H267A a bonding.
    od kasy » 02 led 2024 13:47 » v Sítě - hardware
    2
    2209
    od kasy
    02 led 2024 15:18
  • Modem ZTE H267A funguje, ale Internet stále bliká
    od Milo » 08 led 2024 16:04 » v Sítě - hardware
    2
    2283
    od Milo
    13 led 2024 18:15
  • Je lepší před pomalý router dát switch 1Gbit/s, nebo pořídit dražší router 1Gbit/s?
    od atari » 27 zář 2023 11:15 » v Sítě - hardware
    3
    4296
    od ITCrowd
    27 zář 2023 14:06
  • Router 2.4 vs 5
    od ShadowWord:Pain » 30 črc 2023 18:45 » v Vše ostatní (hw)
    4
    2302
    od ShadowWord:Pain
    30 črc 2023 19:52

Zpět na “Administrace sítě”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 4 hosti