Dobrý den mám problém že mám 2 počítače připojeny do routru od 02 a routr je připojen k internetu , s oběma počítačema se dostanu na internet a vidím je oba v síti ale když se chci z jednoho počítače připojitn a druhý chce to heslo a název uživatelského učtu, když napíšu správný název i heslo k učtu , tak se mi před název učtu před / napíše název počítače z kterého se připojuji např: Název učtu: SSS a heslo: 11 tak to napíšu a jak kliknu na OK tak se to změní na toto:
Název učtu SSS-PC/SSS a nepustí mě to dál, a takhle to funguje stejně i zpětně na obou pc prosím o pomoc.
OS obou počítaču:
1. Notebook - Windows 7 Home Premium Service Pack 1 64-bit
2. Stolní PC - Windows Vista Ultimate 32-bit
Nejde my se připojit na jiný počítač v síti
Re: Nejde my se připojit na jiný počítač v síti
Prosím odpovězte mi :)
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Taky mi toto dělalo.
1. Musíš nasdílet soubory, to už, ale asi už máš.
2. (A v tom bude asi ta chyba.) Až se budeš chtít připojit třeba na ntb, tak musíš místo uživatelského jména opsat toto. Co mám ve screenu. Já mám ve složce Users název počítače xxx. Ty tam budeš mít jistě něco jiného. Opiš to zkrátka místo uživatelského jména. Zkus to...
1. Musíš nasdílet soubory, to už, ale asi už máš.
2. (A v tom bude asi ta chyba.) Až se budeš chtít připojit třeba na ntb, tak musíš místo uživatelského jména opsat toto. Co mám ve screenu. Já mám ve složce Users název počítače xxx. Ty tam budeš mít jistě něco jiného. Opiš to zkrátka místo uživatelského jména. Zkus to...
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
no on už to je jedno
já už ten stolní zrovna ted přeinstalovávám na windows 7 jako mám na NTB jelikož mám ještě jednu originální verzi od kámoše tak snad to už bude makat normálně, jelikož jsem někde četl že ty visty sou na to zdílení souborů s jiným operačním systémém na prd 
...
tak ale počkám až to budu mít , když to bude fungovat už konečně tak označím za vyřešené
káždopádně díky za odpověd :)

...
tak ale počkám až to budu mít , když to bude fungovat už konečně tak označím za vyřešené

káždopádně díky za odpověd :)
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Přeinstalováváš to úplně zbytečně...
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7892
-
od Renee
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 14:01
-
-
- 4
- 3311
-
od faraon
02 pro 2024 10:34
-
- 2
- 2469
-
od pinzerce
16 lis 2024 13:56
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 5077
-
od DenyKr
15 zář 2024 14:14
-
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5209
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-