Mám už 3 a půl roku TP-LINK TL-WR340G, do teď žádný problém. Jen na jeden PC a wi-fi na ntb. Najednou přešla jít LAN - nesvítí, nebliká, nenajde, síťovka v Pc je v pohodě - zkusil jsem tam přímo zapojit kabel od netu (wan, která byla do routeru) - v pohodě. Říkám si, že prostě odešel, tak ho odpojím, koupím nový (ten šel hned na reklamačku - ani se pořádně nezapl - mě přešla černá kočka přes cestu?

). Zapojím zpátky starý, ať mám aspoň wi-fi, zkusím zapojit i lanku - a vida jde to......šlo to ani ne den. Dneska opět jen wi-fi, zkusil jsem přes ten samý kabel (i jiné) do routeru napojit ntb, i jen tak na zkoušku kabel z wan do lanky - vždycky se to našlo. Jediné co prostě nejde je router a PC - asi se rozvedli a nechtejí se bavit a ani najít, žádné nastavení jsem ani v pc ani v routeru neměnil, no i tak jsem zkusil různé věci změnit, reset routeru a nové nastavení - nic. Jestli se s tím dá ještě něco dělat netuším, hlavně mi už hlava logicky nebere co nebo čím by to mohlo být... (kro mě možnosti, že mám doma elektronické skřítky

)
díky
p.s. Snad jsem to dal do správné kategorie...sedí mi to na víc.