Připojení k internetu přes jiné AP
Připojení k internetu přes jiné AP
Zdravím , nejsem oborník proto mám na vás otázku. Potřebuji propojit moje AP na kamarádovo AP které je připojeno k internetu. Má nastaveno automatické přidělování IP adres a kódování WEP. Pužívám Ap BR-6204Wg Edimax který bez problému najde SIP AP kamaráda , ale nedaří se propojení.Nevím přesně co zadat , zkoušel sem různé možnosti ale sem v koncích.. Poradí někdo jednoduchý návod ? jak na to a včem je zakopaný pes Manuál je tady http://barbone.tsbohemia.cz/img.asp?attid=94613 , http://barbone.tsbohemia.cz/img.asp?attid=113078 .
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
nebo mě napadla další možnost a možná že by šla (99%). u kamaráda jak je to APčko tak má nějak nastavený WAN ten nás teď trápit nebude. Pokud má v položce LAN možnost přidělení ostatním PC IP z DHCP serveru tak normálně táhni UTP kabel z AP do Switche (stojí okolo 400kč) a ze switche třeba ke kamarádovi a k sobě a ještě vám zbudou porty pro další kamarády :). u AP - pokud to bude možné tak si nastavte trošku větší rozsah IP adres. Jinak WEP key tě trápit nemusí pokud by ses nechtěl připojit přes bezdrát
pokud se nepletu tak tenhle případ jsem už tady řešil a určitě jsem to dával přes ten switch
tohle by mohlo fungovat :)
pokud se nepletu tak tenhle případ jsem už tady řešil a určitě jsem to dával přes ten switch
tohle by mohlo fungovat :)
Asus F5M
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3272
-
od Bary-Jan
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 22:07
-
-
Jiné řazení dat ze zdroje v MS Excel na samostatných listech Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 říj 2024 22:06 » v Kancelářské balíky - 12
- 7160
-
od Rosta_Kolmix
18 lis 2024 20:57
-
-
- 1
- 12794
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4731
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3429
-
od petr22