Pomoc ! po reinstalaci nejede Net!!!
-
- Pohlaví:
Re: Pomoc ! po reinstalaci nejede Net!!!
Samozřejmě ta reinstalace múže souviset s nefunkčním internetem - pokud tu síťovku nenainstaluje m.j.
Nová čistá instalace může být i bez formátování, když se ví jak na to: viewtopic.php?f=46&t=30951 . Reinstalace je, když se Win nainstalují přes starý OS. Vezmou si z něho nastavení.
Pozor! Není pravda, že když se nainstaluje OS, tak už chodí síťovka! Mám 2 (1 Gb/s) na desce Asus a dokud se nenainstaluje ovladač, tak nechodí. Dokonce dokud nenainstaluji nějaký další ovladač desky, tak myslím nejsou ani vidět.
Pozor! Není pravda, že když se nainstaluje OS, tak už chodí síťovka! Mám 2 (1 Gb/s) na desce Asus a dokud se nenainstaluje ovladač, tak nechodí. Dokonce dokud nenainstaluji nějaký další ovladač desky, tak myslím nejsou ani vidět.
ano je to tak po naistalovani new os treba doinstalovat graficku aj zvukovku aj sietovku nevedel som ze sa tu bude riesit elementarne veci bola tu otazka ze mu nejde net ale nie hardware cize sietovka lebo to by si vedel aj on sam fixnut takze ak chceme riesit net dufam pre odbornu ale aj inu verejnost ze nebudememe sa tu bavit o sietovke to by bolo trocha uz silne kafe ze?poznamka naistalovat sietovku vie aj rocne dieta dnes preto ta ironia?!!!!takze este raz zavolat provaderovi a vypitat si od neho tie nastavenia na siet cafte !!!
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Něco podobného jsem řešil při mé první přeinstalaci systému.Pokud máš naisntalované ovladače ale přes to to nejede(tak jsem to měl já) tak jsem musel opsat MAC adresu z mého pc a nahlásit ji u mého poskytovatele.Takže jak už je psáno víše pokud máš ty ovladače a nefunguje to, tak běž za poskytovatelem a on ti vše vysvětlí a nastaví...
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Od kdy se mění MAC adresa při přeinstalovaní SW?
Obrátil bych se skutečně na providera, když ho má "za barákem". Jinak drivery pro Tvů laptop máš tady:
ftp://ftp.acer.cz/notebook/aspire_3690/driver/
Obrátil bych se skutečně na providera, když ho má "za barákem". Jinak drivery pro Tvů laptop máš tady:
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
citace:IP DNS, atd... nastaveno mam ale /// to máš nastavený ručně? ... pingneš se někam?
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
d1amond píše:Od kdy se mění MAC adresa při přeinstalovaní SW?
No pokud ji změníš nějakým programem normálně ve windowsech a pak smažeš OS a nainstaluješ novej tak se tam nastaví úplně ta původní MAC adresa...
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6111
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 5
- 19727
-
od Tay