Teamveawer a probuzeni z rezimu spanku

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14856
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Teamveawer a probuzeni z rezimu spanku

Příspěvekod ITCrowd » 05 úno 2018 09:32

u http protokolu je úplně jedno jak silné heslo nastavíš, protože je normálně vidět. Pro příklad ti může posloužit recenze: viewtopic.php?f=117&t=141396 kde je na protokolu FTP demonstrován odposlech hesla pomocí wiresharku. Sám na obrázku "Odposlech hesla FTP" uvidíš jméno uživatele a jeho heslo. (USER PASS).


Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Reklama
Uživatelský avatar
TRNX
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 364
Registrován: březen 17
Pohlaví: Muž

Re: Teamveawer a probuzeni z rezimu spanku

Příspěvekod TRNX » 05 úno 2018 09:50

Jo promiň, neuvědomil jsem si to s tím HTTP jak už si psal předtím. Wiresharkem jsem testoval prolomení hesla z WEP zabezpečení.
Lenovo IdeaPad 700-15ISK / Intel Core i7-6700HQ Skylake / NVIDIA GTX 950M 4GB GDDR3 / 16 GB RAM DDR4 / WIN 10
Samsung Galaxy S7 / Exynos 8890 / 4096 MB RAM / Android 8.0

shockwave
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 250
Registrován: únor 11
Pohlaví: Muž

Re: Teamveawer a probuzeni z rezimu spanku

Příspěvekod shockwave » 06 úno 2018 05:11

Tak se zeptam jeste trosku jinak, protoze nejsem it guru, pokud v biosu nenajdu wol, tak ze vzdaleneho pc mimo lokalni sit pc v lokalni siti asi neprobudim,ze :(

Uživatelský avatar
TRNX
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 364
Registrován: březen 17
Pohlaví: Muž

Re: Teamveawer a probuzeni z rezimu spanku

Příspěvekod TRNX » 06 úno 2018 07:32

V jednom článku jsem našel, že položka se nemusí jmenovat přímo Wake on Lan pokud máš integrovanou síťovou kartu. Jinak ano, základní deska a síťovka to musí umět.
Lenovo IdeaPad 700-15ISK / Intel Core i7-6700HQ Skylake / NVIDIA GTX 950M 4GB GDDR3 / 16 GB RAM DDR4 / WIN 10
Samsung Galaxy S7 / Exynos 8890 / 4096 MB RAM / Android 8.0

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14856
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Teamveawer a probuzeni z rezimu spanku

Příspěvekod ITCrowd » 06 úno 2018 10:28

Být tebou, tak to nejprve rozchodím v lokální síti. Teprve pak se můžeš zabývat tím, jak to udělat z internetu.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

shockwave
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 250
Registrován: únor 11
Pohlaví: Muž

Re: Teamveawer a probuzeni z rezimu spanku

Příspěvekod shockwave » 06 úno 2018 11:32

Diky moc, kdyz nebudu vedet jak dal,napisu....

shockwave
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 250
Registrován: únor 11
Pohlaví: Muž

Re: Teamveawer a probuzeni z rezimu spanku

Příspěvekod shockwave » 09 úno 2018 06:09

Jeste se chci optat, da se nejak nainstalovat WOL do biosu, pokud ta funkce tam neni. Nebo prehrat bios , to uz je asi blbost,ze?

Uživatelský avatar
TRNX
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 364
Registrován: březen 17
Pohlaví: Muž

Re: Teamveawer a probuzeni z rezimu spanku

Příspěvekod TRNX » 09 úno 2018 09:44

Wake on Lan musí být zabudováno v základní desce, pokud ho tam nemáš tak bohužel.
Lenovo IdeaPad 700-15ISK / Intel Core i7-6700HQ Skylake / NVIDIA GTX 950M 4GB GDDR3 / 16 GB RAM DDR4 / WIN 10
Samsung Galaxy S7 / Exynos 8890 / 4096 MB RAM / Android 8.0

shockwave
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 250
Registrován: únor 11
Pohlaví: Muž

Re: Teamveawer a probuzeni z rezimu spanku

Příspěvekod shockwave » 09 úno 2018 13:27

TRNX píše:Wake on Lan musí být zabudováno v základní desce, pokud ho tam nemáš tak bohužel.


OK díky moc...

shockwave
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 250
Registrován: únor 11
Pohlaví: Muž

Re: Teamveawer a probuzeni z rezimu spanku

Příspěvekod shockwave » 11 úno 2018 15:37

Moje deska nepodporuje WOL, takze poreseno programkem Auto poweron & shut down. Dekuji za pomoc


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nefunkční monitor po probuzení z režimu spánku
    od formycze » 05 lis 2017 22:04 » v Problémy s hardwarem
    0
    368
    od formycze
    05 lis 2017 22:04
  • Kernel Power 41 (63) při probuzení NTB z režimu spánku
    od MatessH » 05 úno 2018 18:18 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    2
    555
    od MatessH
    26 bře 2018 17:39
  • BSOD po probuzení ze spánku
    od pokornja » 23 lis 2017 15:07 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    1
    318
    od adavyp
    24 lis 2017 19:06
  • Zapnutí ntb v režimu spánku
    od kombik96 » 19 bře 2018 15:44 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    0
    272
    od kombik96
    19 bře 2018 15:44
  • Napájení z USB v režimu spánku
    od Petrfoo » 30 lis 2017 08:20 » v Vše ostatní (hw)
    2
    301
    od Petrfoo
    30 lis 2017 10:23

Zpět na “Administrace sítě”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host