Spojení 2 wifi sítí

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

jm3
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: říjen 05
Pohlaví: Nespecifikováno

Spojení 2 wifi sítí

Příspěvekod jm3 » 08 říj 2005 17:52

Přes wifi jsem připojený k internetu, anténu mám na střeše a přes AP je připojeno PC. Chci si pořídit notebook a vytvořit doma 2. wifi síť mezi notebookem a PC zároveň napojenou na venkovní síť s internetem. Je to možné jednodušeji, než serverem, který by byl mezi oběma sítěmi? Díky za nápady.



Reklama
miras
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2159
Registrován: červenec 04
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod miras » 12 říj 2005 13:13

Jestli tě správně chápu, tak nepotřebuješ vůbec nic. S noťasem se připojíš na stejný AP jako se stávajícím kompem a je to. Stačí správně nakonfigurovat a počítače na sebe uvidí...

jm3
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: říjen 05
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod jm3 » 13 říj 2005 21:33

Čili každý AP má v sobě jednu zabudovanou anténu a i když je připojená další externí anténa, tak funguje ještě ta interní? Na tu externí se totiž v bytě nepřipojim, protože je směrová a na střeše 5 pater nademnou... Nebo se dají připojit přes nějakou rozdvojku 2 antény? Díky...

miras
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2159
Registrován: červenec 04
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod miras » 13 říj 2005 23:00

Můžeš mi zjistit co za AP máš teď doma?

jm3
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: říjen 05
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod jm3 » 14 říj 2005 16:56

Mám D-Link DWL-700AP

jm3
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: říjen 05
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod jm3 » 23 říj 2005 20:38

Nevíte, kde bych mohl najít nějaké řešení? Děkuji.

miras
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2159
Registrován: červenec 04
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod miras » 23 říj 2005 21:30

Ty jo, sorry, tohle sem totálně zasklil. No ale stejně tě nepotěším, nic moc sem nezjistil. Moje znalosti te stavby wi.fi sítí sou víceméně jen teoretický, nerad bych ti poradil blbě. Jediný co vím, že se současným AP toho moc nevyhraješ, určitě budeš potřebovat ještě jedno.
Ale tip kde přijít k radě bych měl. Komunitní síť CZFree je do značný míry na wi-fi postavená, ty lidi co se pohybujou kolem ví o čem mluví. Na jejich fóru bys snad mohl dojít k řešení.

Uživatelský avatar
mikel
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2298
Registrován: květen 05
Bydliště: Karviná
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mikel » 24 říj 2005 08:19

Ještě by ses mohl něco dočíst tady a hlavně tady.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

jm3
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: říjen 05
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod jm3 » 01 lis 2005 14:41

Tak díky...

sojakm
nováček
Příspěvky: 1
Registrován: listopad 05
Pohlaví: Nespecifikováno

skus switch

Příspěvekod sojakm » 02 lis 2005 20:35

:smile:


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Připojení k wifi síti bez internetu
    od Truksic » 06 led 2020 20:46 » v Sítě - hardware
    2
    862
    od petr22
    06 led 2020 21:32
  • TP-link WR741ND - WIN10 - sdílení v síti -> nevidím další zařízení v síti
    od findman88 » 06 bře 2020 18:35 » v Administrace sítě
    14
    2135
    od Hansforrd
    12 bře 2020 08:36
  • Spojení drátu
    od Nedim » 06 čer 2020 20:58 » v Vše ostatní (hw)
    2
    315
    od Nedim
    06 čer 2020 22:06
  • K síti se nedá připojit
    od KitsuneFoxx » 01 kvě 2020 09:17 » v Sítě - hardware
    3
    411
    od ITCrowd
    01 kvě 2020 11:46
  • Tiskarna sdilena v siti
    od shockwave » 20 kvě 2020 08:42 » v Sítě - hardware
    1
    332
    od zeus
    20 kvě 2020 09:12

Zpět na “Administrace sítě”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti