AGP Grafická karta
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
AGP Grafická karta
Zdravim
Chtěl jsem se zeptat jestli by mi šla do mé sestavy dát lepší grafická karta???
Mám Gigabyte Radeon 9250 256MB AGP
Našel jsem tyto: Sapphire Radeon HD 3450 512MB AGP
PNY GeForce 6200 512MB, AGP
Nebo i nějaka stará,ale aby měla 512MB.
Moc děkuji za odpověď
Chtěl jsem se zeptat jestli by mi šla do mé sestavy dát lepší grafická karta???
Mám Gigabyte Radeon 9250 256MB AGP
Našel jsem tyto: Sapphire Radeon HD 3450 512MB AGP
Nebo i nějaka stará,ale aby měla 512MB.
Moc děkuji za odpověď
Re: AGP Grafická karta
Proč chceš měnit?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Tak 256 je docela slabota,ne??
Bo to nema smysl?
Bo to nema smysl?
Síla grafiky se neučuje podle velikosti paměti. Nevím, kdo tento mýtus furt šíří.
Slabota k čemu? Co na tom chceš spouštět?
Slabota k čemu? Co na tom chceš spouštět?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
hm tak to jsem nevěděl...
ja ani nevim...hlavně teda nějaky hry v lepším rozlišení...jestli by to šlo
nemohl by jsi mi nějakou kartu tedy doporučit???teda pokud nějaka lepší je
ja ani nevim...hlavně teda nějaky hry v lepším rozlišení...jestli by to šlo
nemohl by jsi mi nějakou kartu tedy doporučit???teda pokud nějaka lepší je
Nějaký hry... To konkrétně znamená? A zbytek sestavy je?
intel celeron cpu 2.40 ghz,socket 478 mPGA
2GB DDR
mno nějaky ty novější pařby...něco na co se da i dívat když to hraješ...jestli chápeš
jsem prostě naučenej na konzolích a ted mi odešel xbox...tak jsem docela v depresi z toho rozlišení na compu a lepší si ted nemužu dovolit
2GB DDR
mno nějaky ty novější pařby...něco na co se da i dívat když to hraješ...jestli chápeš
jsem prostě naučenej na konzolích a ted mi odešel xbox...tak jsem docela v depresi z toho rozlišení na compu a lepší si ted nemužu dovolit
Dočkám se nějakých konkrétních her? Čistě pro ujistění, že ti můžu říct, že upgrade nemá smysl a musel bys měnit celou sestavu
tak to je škoda...a jen pro ujištění jela by mi v tom pc ta grafárna???
Sapphire Radeon HD 3450 512MB AGP
Sapphire Radeon HD 3450 512MB AGP
Jakou wattáž má zdroj..??
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
Stejně na nich nové hry nerozjedeš hratelně
Já bych dotoho už nic nekupoval. Jen procesor, který máš, je do staré patice 478 a je to dost slabota. Grafika co tam ted máš je slabá, ale k tomu procesoru se hodí. Lepší hry bys natomkvuli procesoru stejně nerozjel. Takže můžeš maximálně si postavit počítač, třeba už za 10 000 a bude mnohem lepší než ted.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek