No to vim. Ja spis myslel, jestli pak aplikace nebudou brat min ramky, treba internet, tam se casto meni data. Nekdy mi net bere i 1 GB a z toho treba pulku fb obrazky atd., ale normalne tak 700 mb. Myslis, ze by pak treba internet nebral min? Mam jen 4 gb a mivam dost zaplych programu a pri hrani je musim vypinat, tak jestli by to vsechno nebralo o neco min ramky, ty programy.
EDIT: Jinak vim, ze neni problem dokoupit ram, ale ne o to mi ted nejde.
GeForce GT 440 1,5 GB
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: GeForce GT 440 1,5 GB
Evidentne nevis, jak spolu jednotlive soucasti pracuji a co znamenaji jejich parametry. Prestan menit cisla metodou pokus-omyl a neco si nastuduj, nebo to skonci fiaskem
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: GeForce GT 440 1,5 GB
No tak trochu vim. Jen si nejsem uplne jisty a nevim vsechno, a protoz se tu ptam na vse, abych neudelal chybu. Ale necham si jen tu grafiku, tak jak jsem ji prdelal, ostatni mi staci tak jak to mam.
Vim, ze ta rychlost ramky pomuze u nekterych programu, ktere se rychle zapisuji do pameti, a pokud je ramka pomala, tak to bere vic pameti. (to asi aspon myslim)
A zatim nic nemenim, aspon ne to u ceho bych si nebyl jistej. Jen se ptam, nehodal si znicit pocitas.
No ale uz bych to vic neresil, grafiku jsem si zlepsil a hry mi ted bezi lepe. Tak teda diky za pomoc.
Vim, ze ta rychlost ramky pomuze u nekterych programu, ktere se rychle zapisuji do pameti, a pokud je ramka pomala, tak to bere vic pameti. (to asi aspon myslim)
A zatim nic nemenim, aspon ne to u ceho bych si nebyl jistej. Jen se ptam, nehodal si znicit pocitas.
No ale uz bych to vic neresil, grafiku jsem si zlepsil a hry mi ted bezi lepe. Tak teda diky za pomoc.
Zpět na “Taktování a další úpravy PC”