kompatibilita patice s procesorem Vyřešeno
kompatibilita patice s procesorem
ahoj ,ptřebuji zjistit ,zda je kompatibilní patice mPGA478MN s nějakým procesorem intel core 2 duo T7200 2 Ghz ,děkuji
Re: kompatibilita patice s procesorem
Oboje je Socket M 478 takze kompatibilni to je
Rád se přiučím novým věcem :-)
no já jen ,ať tam ten procesor sedne.....
jojo, sedí jak má...
tak díky ,hned to objednám..
OK, pokud je to vše, uzavři to prosím, nahoře fajfkou... :)
uzavřu ,ale ještě pro klid ,kdybych poslal odkaz na procesor,zda by byl pouýitelný.......http://www.ebay.com/itm/Intel-Core-Duo- ... _209wt_932
Neni blbost kupovat starej socket? :)
Odesláno z mého C6603
Odesláno z mého C6603
Že to pasuje mechanicky ještě neznamená, že to bude chodit. Rozhodující je, zda dotyčná deska podporuje požadovaný procesor 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
no právě ,že mi deska odešla a sehnal jsem jinou co tam pasuje ,ale právě pro tento procesor....
Teď Ti nerozumím. Máš jinou desku a původní procesor? Nebo jinou desku a sháníš do ní procesor? A do čeho ta deska pasuje - do Tvé stávající case? Zkus to trošku rozmotat a napsat srozumitelně, co potřebuješ. Hlavně typ té nové desky.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
mám jinou desku,(původní odešla) a nepasuje do ní původní procesor,ten co mi to opravuje ,mi napsal abych sehnal procesor s paticí mPGA478MN
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PSU kompatibilita s novou základní deskou Příloha(y)
od Viktor737 » 26 zář 2024 17:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 17
- 5371
-
od Viktor737
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 15:04
-
Zpět na “Taktování a další úpravy PC”