Aby to chladilo líp než velká věž, je do toho potřeba vrazit víc peněz. Ten radiátor za 1000,- je nic moc. Uchladí to samozřejmě, ale očekávat zázraky se od toho nedají, proto by to chtělo aspoň push i pull variantu (v alphacool setu máš radiátor širší, což je vždy lepší varianta - levné magicool sety jsou dle mého vyhazování peněz, jako základ je to k ničemu, protože pak stejně vše vyměníš, kromě expy možná).
Nevím, co máš za skříň, ale kde chceš mít ten radiátor? Jestli nahoře, ofuk půjde ze spodu (vzduch ze skříně)? Jestli ano, největší průs*r, je grafika, která vzduch neskutečně ohřeje a ve výsledku budeš mít teplotu kapaliny neskutečně vysokou, pokud nemáš referenční kousek, vzduch to stejně nefouká ven.
Nevím, na jakou rychlost jede pumpa Soldnerovi, ale DCP 4.0 jsem měl, je to hrozně hlasitá pumpa oproti Laing DDC-1T, sice jsem neměl PWM, tudíž jela na maximální otáčky, ale u takového okruhu, by to ty maximální chtělo, protože EK pumpy netlačí kapalinu tak dobře jako Laing.
Teploměr mám také, zpočátku tekl, protože jeho utažení je možné jenom klíčem a to také velmi těžko, protože má strašně blbý tvar na utažení. Navíc čidlo je schované jen pod tou černou gumou, takže teplotě bych moc nevěřil. Ve výsledku mi leží v krabici.

.
Proto bych radši doporučil koupit nějaký splitter a do jednoho z otvorů píchl plug sensor, jak to mám vedené já u expy (galerie v podpisu - zatím hadice a sensor naopak, protože mi chybí jeden úhlový adaptér).
Hadice, jak píše kolega, aspoň masterkleer, sice mají potisk, ale jsou lepší než ty alphacooly, bohužel také nedrží průhlednost.

Bohužel stále bude platit první věta a výsledek je dle mého tedy spíše na okrasu.
Lepší by bylo našetřit si zhruba 10k na "normální", kvalitní součástky, případně koupit set a později dokoupit výkonnější věci, jak jsem např. skládal okruh v tomto tématu
viewtopic.php?f=40&t=163692#p1289672 , z kterého když odebereš pro tebe nepotřebné součástky, tak jsi zhruba na 10k.
Chladit samotné CPU je ale víceméně k ničemu, protože to je až šíleně špatný poměr cena / výkon.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club