omlouvám se, že Váš obtěžuji, ale mám takový záhadný problém se kterým si nevím rady
Před vánocemi jsem si koupil NB HP, navštívil stránku HP s drivery, postahoval a vypálil na CD. Datum vypálení bylo 14.11.2017.
Pak jsem chtěl rozdělit disk a po instalaci jednoho programu to hodilo modrou smrt - zkrátka asi 3x jsem CD s drivery použil. Pro upřesnění napíši že na CD jsou soubory SP(plus nějaké číslo) a nic víc. Tedy takhle to bylo původně.
5.1.2018 jsem CD znovu použil a při prvním použití bylo vše jak jsem popisoval, po restartu u jednoho driveru se na cd objevily 2 nové soubory, které tam původně nebyly. Driver cosi (taková ta hloupost co hledá i neexistující drivery a chce zaplatit za stažení) a update Windows. Driver cosi měl datum vypálení 13.11.2017 a Update 5.1.2018.
Chápu, že data vypálení nejsou směrodatné, ale zajímalo by mě, jak se na to CD ty dva soubory dostaly, když veškeré Update mám zakázané a nikdy by mě na instalačku nenapadlo vypalovat nějaký pokoutný sw. Navíc mi není vůbec jasné, jak se to bez mého vědomí vypálilo. NB stále byť jemně hučí větrák, takže chod vypalovačky bych mohl přeslechnout.
Občas si pustím nějaký film a dost by mi lezlo na nervy, kdyby se na vypálené DVD občas "přivypálila" nějaká blbost.
Pokud by neexistovala odpověď na první část otázky - jak, prosím o radu, jak zablokovat vypalování samo od sebe