Nabourání do facebooku
Nabourání do facebooku
Ahoj, dneska se mi nějaká k...va ze Zlína pokusila naboural do facebooku, ale facebook se zablokoval.. Nicméně, dá se proti tomu nějak bránit? Mám nějakou mezeru v zabezpečení? Díky (otázka hlavně pro security team)
-
- Pohlaví:
Re: Nabourání do facebooku
Tohle musíš řešit s podporou facebooku a jaké máš zabezpečení vidíš v nastavení profilu.
Tam už to mám nastavený dle mýho názoru dobře. Heslo už jsem si taky změnil na 30+ znaků. Zajímá mě spíš, co víc ještě můžu udělat.
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Pro 2013 12:09) ---
A jestli se tam dostal přes můj počítač, nebo jestli napadnul čistě jenom facebook. Jestli se to dá zjistit.
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Pro 2013 12:09) ---
A jestli se tam dostal přes můj počítač, nebo jestli napadnul čistě jenom facebook. Jestli se to dá zjistit.
Vlož své telefonní číslo a pokaždé ti přijde SMS s kódem. Na e-mail by ti vždycky měl přijít e-mail, ve kterém je napsáno, z jaké IP, prohlížeče a OS.
Pokud budeš mít heslo na 30+ znaků + SMS kód, tak podle mě je velmi, velmi nepravděpodobné, že se ti tam někdo dostane.
Pokud budeš mít heslo na 30+ znaků + SMS kód, tak podle mě je velmi, velmi nepravděpodobné, že se ti tam někdo dostane.
Mrknu na ten sms kód. No ono to dokonce i napsalo, že se mi tam někdo pokusil dostat z jiný IP a já blbec jsem si jí neopsal. V tu chvíli mě to nenapadlo.
Ale byl ve Firefoxu a měl Windows 7.

Ale byl ve Firefoxu a měl Windows 7.

třeba se někdo překliknul v adrese ...
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
akem píše:třeba se někdo překliknul v adrese ...
že by si někdo spletl svojí adresu s mojí?

S heslem 30+ se tam brzy nedostaneš sám
já si nepamatuju ani svůj pin, tak jsem si ho radši napsal na papírek

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook? Příloha(y)
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 6237
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
28 pro 2024 21:16
-