Zastavování služeb ve Win.7 Vyřešeno
Zastavování služeb ve Win.7
Zdravím, potřeboval bych poradit pro mě dost velkým problémem. Při instalaci Eset Smart security (zkušební verze na 30 dní) mě během instalaci Eset vyhodí hlášku: ZASTAVOVÁNÍ SLUŽEB: Po chvíli vyskočí okno s tímto...Přesvědčte se zda máte oprávnění pro zastavování systémových služeb. Nevím si vůbec rady co s tím mám udělat. Poradí mě někdo pokročilejší? pokud ano tak Vám budu moc vděčný...zatím zdravím...
-
- Pohlaví:
Re: Zastavování služeb ve Win.7
Blue Spirit, děkuji za určitě dobrou radu, ale sám do toho asi nepůjdu, nemám dostatečné zkušenosti pracovat v Bios režimu. Je pravda že mě zůstali asi 4 Mb ve složce Eset ve Files po předchozí odinstalaci. Budu si muset najít pokročilejšího uživatele, mám obavy že bych něco spackal. Jinak ti ještě jednou děkuji za odbornou radu a přeji hezký den...
-
- Pohlaví:
Pokud ten Eset nemáš koupený, doporučil bych nainstalovat Avast nebo Aviru. Prokážou stejnou službu a nejsou s tím problémy.
Ale tady nepracuješ s Biosem, ale s nouzovým režimem a to je zcela bezpečné. Nejprve si ten Uninstaler stáhneš a uložíš na plochu. Následně restartuješ PC a ihned opakovaně mačkáš F8. Pak vybereš nouzový režim a pak pokračuješ dle návodu. Tady není co pokazit.
Ale tady nepracuješ s Biosem, ale s nouzovým režimem a to je zcela bezpečné. Nejprve si ten Uninstaler stáhneš a uložíš na plochu. Následně restartuješ PC a ihned opakovaně mačkáš F8. Pak vybereš nouzový režim a pak pokračuješ dle návodu. Tady není co pokazit.
Blue Spirit, děkuji ti za dobrou radu, snad se pokusím to udělat sám a doufám že nic nepokazím. Ještě jednou děkuji a přeji hezký den..
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Lis 2013 23:02) ---
Blue Spirit, tak jsem to zkusil dle tvého návodu a výsledek je 0. Po zmáčknutí kl.F8 naskočí 3 položky a pod tím ukazatel šipky, nahoru a dolu a to vše v Anglickém jazyce, který mě bohužel nic neříká...Vyzkoušel jsem všechny 3 položky jednu po druhé, dal Enter a vždy mě to hodilo zpět do Windows. Nevím odkud máš češtinu v menu, já mám Win.7 a tam je to vše Anglicky.To okno s nápisem ...Rozšířené možnosti spuštění...které jsi mě ukázal, tam vůbec není. Asi máš Win.XP ale ve Win. 7 nic takového není. Tak asi skončím s těmito pokusy a budu muset zavolat někoho povolanějšího...Zatím díky a zdravím...
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Lis 2013 23:02) ---
Blue Spirit, tak jsem to zkusil dle tvého návodu a výsledek je 0. Po zmáčknutí kl.F8 naskočí 3 položky a pod tím ukazatel šipky, nahoru a dolu a to vše v Anglickém jazyce, který mě bohužel nic neříká...Vyzkoušel jsem všechny 3 položky jednu po druhé, dal Enter a vždy mě to hodilo zpět do Windows. Nevím odkud máš češtinu v menu, já mám Win.7 a tam je to vše Anglicky.To okno s nápisem ...Rozšířené možnosti spuštění...které jsi mě ukázal, tam vůbec není. Asi máš Win.XP ale ve Win. 7 nic takového není. Tak asi skončím s těmito pokusy a budu muset zavolat někoho povolanějšího...Zatím díky a zdravím...
Re: Zastavování služeb ve Win.7 Vyřešeno
díky, vyřešeno...