Zastavování služeb ve Win.7 Vyřešeno

Vše ostatní o bezpečnosti…

Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team

kovarjoso
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Zastavování služeb ve Win.7

Příspěvekod kovarjoso » 23 lis 2013 00:32

Zdravím, potřeboval bych poradit pro mě dost velkým problémem. Při instalaci Eset Smart security (zkušební verze na 30 dní) mě během instalaci Eset vyhodí hlášku: ZASTAVOVÁNÍ SLUŽEB: Po chvíli vyskočí okno s tímto...Přesvědčte se zda máte oprávnění pro zastavování systémových služeb. Nevím si vůbec rady co s tím mám udělat. Poradí mě někdo pokročilejší? pokud ano tak Vám budu moc vděčný...zatím zdravím...

Reklama

kovarjoso
nováček
Stav:

Re: Zastavování služeb ve Win.7

Příspěvekod kovarjoso » 23 lis 2013 23:45

Blue Spirit, děkuji za určitě dobrou radu, ale sám do toho asi nepůjdu, nemám dostatečné zkušenosti pracovat v Bios režimu. Je pravda že mě zůstali asi 4 Mb ve složce Eset ve Files po předchozí odinstalaci. Budu si muset najít pokročilejšího uživatele, mám obavy že bych něco spackal. Jinak ti ještě jednou děkuji za odbornou radu a přeji hezký den...

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 24 lis 2013 09:03

Pokud ten Eset nemáš koupený, doporučil bych nainstalovat Avast nebo Aviru. Prokážou stejnou službu a nejsou s tím problémy.

Ale tady nepracuješ s Biosem, ale s nouzovým režimem a to je zcela bezpečné. Nejprve si ten Uninstaler stáhneš a uložíš na plochu. Následně restartuješ PC a ihned opakovaně mačkáš F8. Pak vybereš nouzový režim a pak pokračuješ dle návodu. Tady není co pokazit.
Přílohy
Nouzový režim.gif

kovarjoso
nováček
Stav:

Příspěvekod kovarjoso » 24 lis 2013 15:46

Blue Spirit, děkuji ti za dobrou radu, snad se pokusím to udělat sám a doufám že nic nepokazím. Ještě jednou děkuji a přeji hezký den..

--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Lis 2013 23:02) ---

Blue Spirit, tak jsem to zkusil dle tvého návodu a výsledek je 0. Po zmáčknutí kl.F8 naskočí 3 položky a pod tím ukazatel šipky, nahoru a dolu a to vše v Anglickém jazyce, který mě bohužel nic neříká...Vyzkoušel jsem všechny 3 položky jednu po druhé, dal Enter a vždy mě to hodilo zpět do Windows. Nevím odkud máš češtinu v menu, já mám Win.7 a tam je to vše Anglicky.To okno s nápisem ...Rozšířené možnosti spuštění...které jsi mě ukázal, tam vůbec není. Asi máš Win.XP ale ve Win. 7 nic takového není. Tak asi skončím s těmito pokusy a budu muset zavolat někoho povolanějšího...Zatím díky a zdravím...

kovarjoso
nováček
Stav:

Re: Zastavování služeb ve Win.7  Vyřešeno

Příspěvekod kovarjoso » 14 pro 2013 02:20

díky, vyřešeno...

Zpět na “Vše ostatní (bezp)”