Pocitac nejde poradne spustit Vyřešeno

Vše ostatní o bezpečnosti…

Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team

Uživatelský avatar
PavlinQa1234
Level 2
Level 2
Příspěvky: 163
Registrován: květen 15
Pohlaví: Žena

Pocitac nejde poradne spustit

Příspěvekod PavlinQa1234 » 28 čer 2015 11:23

Dobrý den, stahovala jsem jakysi program ktery nasledne chtel restart pc.
PC po restartu jde zapnout, vse funguje krome obrazu ktery nechce naskocit a pise ,,no video input"
pocitac nejde vypnout jinak nez kdyz drzim 5s tlacitko na spusteni.


S láskou PavlinQa :3

Reklama
Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22967
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Pocitac nejde poradne spustit

Příspěvekod Pic » 28 čer 2015 12:17

Co uvést, co jsi stahovala a instalovala za program.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Uživatelský avatar
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 39200
Registrován: červen 07
Bydliště: Jižní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Pocitac nejde poradne spustit

Příspěvekod jaro3 » 28 čer 2015 17:41

Zkus nouz. režim , po startu držet tl. F8.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Uživatelský avatar
PavlinQa1234
Level 2
Level 2
Příspěvky: 163
Registrován: květen 15
Pohlaví: Žena

Re: Pocitac nejde poradne spustit

Příspěvekod PavlinQa1234 » 29 čer 2015 21:13

Bratr mi to už zprovoznil říkal, že jsem to měla dost zavirovaný, radši už nebudu ignorovat antivir ale i tak díky, že jste se mi pokusily pomoc, nemohla jsem předtím odepsat, protože mi u mobilu nejspíš odchází baterka a vypne se i když je nabitý 100%, toto téma jsem psala z kamarádky mobilu.

Njn dost kecání díky za pomoc a mam ještě menší dotaz když jsem si objednala sestavu ke který měl být kupon na Zaklínače 3 ale kupon na to nepřišel mam se o to starat nebo to mam nechat, protože by mi to stejně neposlali dodatečně?
S láskou PavlinQa :3

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22967
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Pocitac nejde poradne spustit

Příspěvekod Pic » 29 čer 2015 21:21

Pokud to bylo v nabídce, klidně urguj dodatečné zaslání. Jinak to je klamání zákazníka, či podvod.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Uživatelský avatar
PavlinQa1234
Level 2
Level 2
Příspěvky: 163
Registrován: květen 15
Pohlaví: Žena

Re: Pocitac nejde poradne spustit  Vyřešeno

Příspěvekod PavlinQa1234 » 29 čer 2015 22:22

Děkuji za pomoc :) Téma už považuji za vyřešené, určitě se brzy zase setkáme já jsem antitalent :D Jsem ráda že takováhle stránka existuje. :-)
S láskou PavlinQa :3


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Počítač nejde spustit do Win 10
    od GonCz » 27 říj 2018 16:19 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    3
    600
    od petr22
    27 říj 2018 17:42
  • Nelze mi spustit počítač ani v nouzovém režimu
    od Akterka » 26 pro 2018 16:50 » v Vše ostatní (sw)
    3
    317
    od Pedrossos
    26 pro 2018 17:10
  • Nelze spustit hra
    od Lisacek » 11 bře 2018 11:20 » v Hry
    15
    1028
    od Lisacek
    12 bře 2018 13:38
  • PC nelze spustit
    od lukas.cerny » 30 bře 2018 17:33 » v Problémy s hardwarem
    9
    530
    od xbs
    30 bře 2018 22:10
  • Nelze spustit W10
    od yety44 » 26 črc 2018 20:21 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    469
    od kecalek
    02 srp 2018 15:33

Zpět na “Vše ostatní (bezp)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host