Po vypnutí QIPu se mi sekne PC

Vše ostatní o bezpečnosti…

Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team

heco9
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: listopad 09
Pohlaví: Muž

Po vypnutí QIPu se mi sekne PC

Příspěvekod heco9 » 19 lis 2009 09:01

Ahoj vsem,
asi rok jsem pouzival na svojem notebooku QIP,protoze ICQ nepodporuju. Vse slapalo jak ma,ale asi pred tydnem se mi po jeho vypnuti seknul PC, po 15 minutach se jen trhane rozjel( tzn. ze se sekal,ale mohl jsem s takovou dojit alepson k moznosti -vypnout PC- ) a ja vypnul pc, s tim ale byl problem ho dokonce vypnout. Musel jsem ho vypnout natvrdo. Kdyz jsme si s tim nevedel rady a ja chtel mermomoci jen QIP zadneho jineho klienta tak jsem udelal na svojem notebooku RESTORE. Sice jsem to poprve nechtel, ale po mensi chybe se tak stalo. Takze mam pocitac v tovarnim nastaveni a kdyz jsem si QIP stahnul opet, tyto problemy se mi dejou stale. Nevim jestli to muze s necim souviset treba s necim co jsem si prozatim nainstaloval a proto bych byl za kazdou radu moc vdecny. Nevim jestli bude teda lepsi zmenit klienta a nebo tento problem nejak vyresit. S jinym klientem jsem nebyl tak spokojeny. Predem dekuji za kazdou radu.

Nainstalovane programy po restore.

Gom Player
Nod 32
Mozilla Firefox
QIP 2005



Reklama
Uživatelský avatar
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3201
Registrován: únor 09
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Po vypnutí QIPu se mi sekne PC

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 19 lis 2009 10:02

Vítej...
Je to základní QIP ... bez pluginů?

heco9
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: listopad 09
Pohlaví: Muž

Re: Po vypnutí QIPu se mi sekne PC

Příspěvekod heco9 » 19 lis 2009 10:06

Ano je to uplne zakladni QIP.

Uživatelský avatar
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3201
Registrován: únor 09
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Po vypnutí QIPu se mi sekne PC

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 19 lis 2009 10:18

Hm.. co to je za verzi a odkud ji stahuješ...
Zkoušel si povypínat všechny programy a zapnout jen QIP?
Když ho vypínáš, je vidět ve správcí procesů, co se nejvíc vytěžuje?

Uživatelský avatar
george
Level 3
Level 3
Příspěvky: 429
Registrován: květen 08
Pohlaví: Muž

Re: Po vypnutí QIPu se mi sekne PC

Příspěvekod george » 19 lis 2009 10:19

Tipuji, že bys měl promazat historii OIP (je to Infium?) aktualizovat na vyšší verzi a projít kompletně nastavení. Podívej se do správce úloh co běží současně po vypnutí QIP v počítači.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

heco9
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: listopad 09
Pohlaví: Muž

Re: Po vypnutí QIPu se mi sekne PC

Příspěvekod heco9 » 19 lis 2009 10:28

- verze QIP 2005 Build 8094 stazena ze stahuj.cz
- pustil jsem QIP a vypnul a chtěl jsem se dostat do spravce úloh, ale marně, počitač je uplne MIMO.
- potom jsem zapnul spravce a zjistil ze nejvic pameti zabira SPRAVCE OKEN PLOCHY, coz si myslim ze na to nema zadny vliv, podle me.

Netusim cim to muze byt. Vidim to pravdepodobne tak ze si asi vytvorim svoji Mirandu... :roll:

Uživatelský avatar
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3201
Registrován: únor 09
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Po vypnutí QIPu se mi sekne PC

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 19 lis 2009 10:38

Těžko říct, jestli to má na to vliv.. možná nějakej vista-bug :)
To by chtělo zjistit, kolik proces dwm.exe žere před spuštěním QIP a kolik při vypínání..
Jak máš nastavenou virtuální paměť? ... //Zkoušel si Infium?
Jinak Miranda má teď docela hezký packy... ale to asi víš...

heco9
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: listopad 09
Pohlaví: Muž

Re: Po vypnutí QIPu se mi sekne PC

Příspěvekod heco9 » 19 lis 2009 10:48

nezkousel jsem, jsem ted momentalne v praci, tak jak prijdu domu tak to zkusim a ozvu se tady. Ja uz docela casto vypinal PC natvrdo, muze to nejak poskodit data popr. pc??? asi ne co?

Uživatelský avatar
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3201
Registrován: únor 09
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Po vypnutí QIPu se mi sekne PC

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 19 lis 2009 11:03

No data to eventuálně může poškodit.. kór neuložená..
A HDD to taky dvakrát neprospěje...

Martin002
nováček
Příspěvky: 1
Registrován: květen 10
Pohlaví: Muž

Re: Po vypnutí QIPu se mi sekne PC

Příspěvekod Martin002 » 15 kvě 2010 14:51

Ahoj mam ten stejny problem na windousech 7 na noteboku jen se me nesekne uplne pc mozu pohybovat kurzorem :D . Ale jinak taky kdyz vypnu qip tak nejde vypnout pc skoro nic neudelam. Prave taky mam uplne obyc QIP ze stahuj.cz a nvm co mam delat nechcu pouzivat ICQ. Tak jsem se chtel zeptat jestli nekdo nevite co s tim ?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Myš se po aktualizací sekne.
    od vlado33333 » 16 led 2020 15:57 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    2
    243
    od vlado33333
    16 led 2020 16:31
  • Notebook se sekne/vypne
    od rovargaa » 18 říj 2019 21:56 » v Problémy s hardwarem
    9
    1162
    od petr22
    23 říj 2019 20:32
  • Nový pc divně se sekne
    od MatixLab » 06 bře 2020 17:03 » v Problémy s hardwarem
    0
    392
    od MatixLab
    06 bře 2020 17:03
  • Samovolné vypnutí PC ve hře
    od Varg » 29 zář 2019 09:51 » v Problémy s hardwarem
    20
    922
    od Varg
    03 říj 2019 16:12
  • vypnutí podtaktování
    od sginfo » 01 pro 2019 22:17 » v Taktování a další úpravy PC
    0
    725
    od sginfo
    01 pro 2019 22:17

Zpět na “Vše ostatní (bezp)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host