Dobrý den,
potřebovala bych pomoci s úpravou fotografií - bitmapová grafika , retuše, filtry. Jsou to čtyři fotografie, každá se má upravit dle zadání. Prosím, byl by zde někdo kdo by mi pomohl upravit čtyři fotografie?
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
-
- nováček
- Pohlaví:
-
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
Re: bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
Ze sedmi tebou založených témat se v jediném zadání netýkalo školní úlohy. Nepřeháníš to?
Moje rada ti možná bude připadat OT, proto ji zformuluju jako otázku: není už nejvyšší čas změnit školu? Otázka platí i v případě, že do školy chodí někdo z tvého okolí a ty se mu snažíš pomáhat. Uvědom si, že nepomáháš.
Moje rada ti možná bude připadat OT, proto ji zformuluju jako otázku: není už nejvyšší čas změnit školu? Otázka platí i v případě, že do školy chodí někdo z tvého okolí a ty se mu snažíš pomáhat. Uvědom si, že nepomáháš.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- nováček
- Pohlaví:
Re: bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
Dobrý den, děkuji za reakci a starostlivost. Každá reakce je fajn. Omlouvám se, ale myslela jsem si, že poradna je od toho aby si zde uživatelé mohli poradit a skláním se, před všema chytrýma hlavičkama, které zde diskutují. Nemyslím si, že by bylo třeba něco u mě nebo někoho jiného komu pomáhám měnit. Některé úkoly jen nejsme schopni vyřešit, protože ve škole je k nim málo prostoru k výuce a vyučující je nedokáží dětem vysvětlit. Proto jsem opravdu velmi, velmi ráda, že se mohu někde na fóru zeptat, nebo v práci nebo známého. A jsem opravdu moc ráda, že jsem zatím našla rady i zde a to velmi užitečné rady. Tímto děkuji všem na fóru, kteří mi zatím v předchozích 4 dotazech poradili velmi užitečně. Také mě dokázali navést k tomu, že jsme na řešení dokázali přijít sami. Zvlášť super návod k navedení samostatného vyřešení u hry ve Scratch.
Prosím, pokud by mi někdo poradil jak vyřešit retuš u fotek, budu moc vděčná.
Prosím, pokud by mi někdo poradil jak vyřešit retuš u fotek, budu moc vděčná.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
iOS Export fotografii a videii
od Søren » 19 zář 2024 21:58 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 2573
-
od Søren