Jak v True space rozhýbám postavu? *
Jak v True space rozhýbám postavu? *
Nová verze zadara i ty staré ale potřebuju poradit jsou tam videa jak v tom vytvoří cokoliv ale neumím anglicky něco malinko jo ale spíš když je to napsané ale prostě tam vyatvoří postavu rozhýbe ji ale já nevím jak je logické že tam musí něco zmáčknout http://www.caligari.com/Products/trueSp ... edtour.asp tento prográmek mám poprvé v ruce předtím byl placený a já na něj neměl ted ho udelaly zadarmo tak se zkousim ucit.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 12 čer 2011 19:55, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „True space“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Důvod: Oprava nadpisu „True space“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: True space
OT: 
Ona ta tvoje čeština taky není nic mocneumím anglicky

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Re: True space
truespace už ovladat tak trochu umím ale jak mile zaqčnu animovat zhasne display notebooku Acer Aspire 1360 a jakoby se vypne procesor asi nestačí chci tedy vědět zda někde nestáhnu pětku místo sedmičky stačí mi jen instalátor nebod TS už je uvolněn zdarma a na jeho stránkách je i licenční číslo pro starší verze jen je nelze nikde stáhnout
Zpět na “Design a grafické editory”