Windows 7 Boot Screen

Tvorba grafiky, grafické programy a vše o nich…

Moderátor: Mods_senior

Anqueetas
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Windows 7 Boot Screen

Příspěvekod Anqueetas » 19 srp 2011 23:23

Ahojte lidi ;),

koukal jsem se takhle jednou na youtube a úplně mě uchvátil nový Boot Screen pro přicházející Windows 8 (nemyslím tím FISH logo ale tohle:
http://www.youtube.com/watch?v=AWAjBiTzrnM ). Stáhl jsem si skvělej program Windows 7 Boot updater, který umí přeměnit logo na které chci, dokonce i přepsat text, jako Starting Windows atd. Ovšem musím do něj přidávat „videa“ s příponou *.bs7, nevíte, zda-li se dají vytvořit z formátů *.avi, nebo jiných klasických videí? Moc rád bych měl jako boot screen to samé logo, jako v tom videu, ale nike ho nemohu najít v požadovaném formátu. A taky jsem se chtěl zeptat, zda-li se nedá dát při načítání Windows nějaká hudba. Díky moc ;)
Intel Core i7 4790K LGA1150 - 4GHz@4,86GHz | SAPPHIRE AMD Radeon R9 290X Vapor-X, 8GB, 512-bit, GDDR5 | ASUS Maximus VII Hero, 1000KWz | 16GB RAM Kingston 2048MHz Hyper-X DDR3 dual-channel | XPG SX950U 240GB & WD-Green 1TB & WD-Blue 640GB & WD-Blue 500GB | 850W Seasonic 85+ Gold | Case Coolermaster Elite H.A.F | MS Windows 10 PRO 64-bit

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Design a grafické editory”