Ahoj,koupil jsem CPU FAN který mi byl doporučen (http://www.czc.cz/silentiumpc-spartan-lt-he922/139158/produkt) po krátcé instalaci zjistím že teplota je skoro uplně stejná MAX:89C při hrání CS:GO
navíc jsem si všiml že by krabice měla obsahovat pastu na cpu neobsahovala! Tak se chci zeptat v čem je problém v mém CASU nebo že jsem tam neaplikoval pastu která měla být v balení?!
Za každou radu budu moc rád!
Větrák nefunguje podle očekávání.... Vyřešeno
Re: Větrák nefunguje podle očekávání....
Tak předně bych ti doporučoval zkontrolovat uchycení chladiče. Jinak k té pastě, zkus to reklamovat pokud tam měla být.
-
- Pohlaví:
Možná bude příčinou ta stará vrstva zaschlé pasty.
Uchycené je to správně reklamovat nemuže protože krabice je už otevřená
Co by jsi to nemohl reklamovat když je balení nekompletní! Něvěřím tomu, že je to uchycené správně.
Každopádně když jsi si koupil chladič na plastovém rámečku tak nečekej zázraky, ale spíš problémy. Vždy kupuj chladič s backplate.
Každopádně když jsi si koupil chladič na plastovém rámečku tak nečekej zázraky, ale spíš problémy. Vždy kupuj chladič s backplate.
-
- Pohlaví:
Kdybys krabici neotevřel, nevěděl bys, že tam chybí pasta! 

Ano máš pravdu je tam stará vrstva pasty,myslíš že by pomohlo jí setřít a dát jí tam znova? (Mimochodem moje pasta http://www.alza.cz/alphacool-oem-thermal-compound-d84597.htm#popis)
Blue Spirit píše:Možná bude příčinou ta stará vrstva zaschlé pasty.
Hledal bych problém jinde. 98°C to nemůže mít i bez pasty...
Dost si mně rozesmál
psal jsem max:89C
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Bře 2014 19:01) ---
Všiml jsem si že ta teplota taky dost kolísá při hraní jednou je 70C potom zase 80C hrozně rychle se ta teplota mění...
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Bře 2014 20:24) ---
Je to možné skusil jsem jiný program na měření (HWinfo) a ten mi ukázal tohle je to možné tokovéhle teploty?

--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Bře 2014 19:01) ---
Všiml jsem si že ta teplota taky dost kolísá při hraní jednou je 70C potom zase 80C hrozně rychle se ta teplota mění...
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Bře 2014 20:24) ---
Je to možné skusil jsem jiný program na měření (HWinfo) a ten mi ukázal tohle je to možné tokovéhle teploty?

V kterým vesmíru je tohle větrák? Já vždycky myslel že větrák je ten krám co se točí.. hm, asi jsem na to zrovna ve školce chyběl.
Pokud tam máš zbytky starej pasty tak se nesmíš divit že se to přehřívá, to je jak kdyby ses divil že ti nechutná polívka z talíře v kterým si měl včera svíčkovou a neumyl ho.
Kup novou pastu a chladič přidělej znova. Nevim co to je za nápady to reklamovat, za čas + poštu by dal tak dvě kila, zatímco nejlevnější pastu koupí v krámu za 20 korun a furt to bude lepší než nic.
hustoch: Nevím kde si na tenhle nesmysl přišel, co potom OEM věci, na ty záruka zaniká už tím že je koupíš, když nejsou v krabicích?
Pokud tam máš zbytky starej pasty tak se nesmíš divit že se to přehřívá, to je jak kdyby ses divil že ti nechutná polívka z talíře v kterým si měl včera svíčkovou a neumyl ho.
Kup novou pastu a chladič přidělej znova. Nevim co to je za nápady to reklamovat, za čas + poštu by dal tak dvě kila, zatímco nejlevnější pastu koupí v krámu za 20 korun a furt to bude lepší než nic.
hustoch: Nevím kde si na tenhle nesmysl přišel, co potom OEM věci, na ty záruka zaniká už tím že je koupíš, když nejsou v krabicích?
Just Fucking Google It!
Hustoch: To je kako když si koupíš Tablet
Taky nepoznáš že tam něco chybí když je to v krabici do který nejde vidět
A nebo že tam třeba Tablet chybí
a jsou tam místo něj Kameny

CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
Vyměnil jsem termální pastu dal chladič podle návodu a je to to samé,zejtra tam zavolám kuli reklamaci že tam neni ta pasta
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 1931
-
od buripe
Zobrazit poslední příspěvek
15 pro 2024 18:21
-
-
Která PC sestava je podle vás nejlepší? Příloha(y)
od Rhadley » 04 lis 2024 16:34 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1867
-
od Kminek
05 lis 2024 09:03
-
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 5132
-
od petr22
27 pro 2024 12:29
-
-
- 7
- 3764
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3306
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”