Ztráta dat
Ztráta dat
Dobrý den, jsem vcelku amatér, psát taky moc neumí, ale včem je problém, z ničeho nic jsem se nemohl dostat na jeden oddíl disku zkoušel jsem vyhledat ztracená data programama a některá data byli nulové, měj jsem tam hlavně domací video. Tak bych prosíl o jakoukoliv radu, předem děkuji.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tvůj dotaz je velice zajímavý. Též mám problém , můžeš mi poradit. Uložil jsem si klíče od dílny, abych je našel, ale teď je nemohu nalézt, co mám dělat? Žádná rozumné odpověď Tě nenapadá, vidíš a mne na Tvůj dotaz také ne. Chceš-li poradit musíš být trochu konkrétní. Jaký máš OS, jak rozdělen disk na oddíly atd. Co si mám představit pod pojmem "zničeho nic jsem se nemohl dostat na jeden oddíl disku"? Jsi na PC sám, nebo ještě s někým jiným se střídáš u PC?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
OS mám WinXP pro. a počítač P4 3GHz, deska od MSI 945P, RAM 1M dual, GK GeF 6600GT , HD SATA 160G a HD 250G. Problém se mi stal na disku 250G měl jsem to rozdělené na 2 odíli 180G a zbytek, když jsem třeba spustil Total Commandr a kliknou na disk ta to nešlo, musel jsem disk z formátovat a šlo to, ale některá data byli ztraceny.
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=16003
Po formátu dojde ke ztrátě všech dat, výše uvedené programy ty je obnoví, ale musíš je obnovit na jiný hard!
Po formátu dojde ke ztrátě všech dat, výše uvedené programy ty je obnoví, ale musíš je obnovit na jiný hard!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže jsi obnovoval data na stejný oddíl disku, tak se některá data přepsala těmi obnovovanými., takže asi veškerá další snaha bude marná.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Zpět na “Problémy s hardwarem”