Je tak nějak nevyřečeným pravidlem, že by se v tomto tématu měly probírat vtipné věci spojené s IT. Už od první strany tu ale jsou i příspěvky, které nemají s IT absolutně nic společného (fotky billboardů, články o turistech nebo Darth Vader hrající golf...). Stejně tak je téma v sekci Vše ostatní, jejíž titulek píše: "Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou tématiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola..)". Samozřejmě z toho nechceme mít žumpu s 5 stránkami ftípků denně, ale občasný OT se toleruje. Nevím teda, co vás najednou tolik pobuřuje na tom, že se tu objevilo pár vtipů v angličtině, kór když s IT (většinou) souvisí mnohem víc, než wypatlátor nebo vaše rádoby vtipné odpovědi v japonštině. Když angličtině nerozumíte, tak příspěvek buď přejděte nebo si ho nechte přeložit, já tu japonštinu taky musím házet do translatoru. Příspěvek s lingivstickým vtipem se tu objeví jednou za uherský rok, nevím, proč by tu měly mít separátní téma.
A jestli se bude opakovat situace, že se tu na 4 stránkách budete hádat a urážet, zamkne se téma definitivně. O mnohých jsem si myslel, že jsou dospělí, ale soudě podle útoků na vše, co se dalo (IQ, diakritika, pravopis,...) jsem se bohužel mýlil