Odstranení virů
- Josef Hort
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Odstranení virů
Chci se zeptat jak se postupuje při odstranení virů z PC to se dělá ručně nebo se musí stáhnout nějakej program? já se jen ptám kdyby náhodou sem dostal omylem virus.
Re: Odstranení virů
Stáhni si https://www.malwarebytes.org/ dej rychlou kontrolu a log dej na překontrolování do příslušne sekce.
Co když to bude falešný poplach?! :O
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Dál ti poradi chlapci s příslušné sekce a poradí ti co máš dělat.
Nechal bych to být. To bude falešný poplach, bud za to rad.
- Josef Hort
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Tak v prvej řadě bych se naučil pořádně číst protože já jsem se ptal jak se odstraní vir z PC jestli ručně nebo nějakým programem to ano, ale ´´kdyby náhodou,
´´. A příště si ty komentáře prosím odpustte, pokud to není k věci tak neodpovídejte takovéto rady jsou pak k nezaplacení děkuji.
´´. A příště si ty komentáře prosím odpustte, pokud to není k věci tak neodpovídejte takovéto rady jsou pak k nezaplacení děkuji.
Ty si ten pravej. Kdo tady spamuje a píše nesmysly. Když to dělají ostatní tobě tak to není fajn, že ano?
- Josef Hort
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Nezlob se na mě ale to je jako když se bavím s dubem. nepiš když nechceš poradit. Zajímavé taky je že za takovýto spamy co tu spamuješ za nesmysly nedostaneš varování vlastně i za to že mě provokuješ a uráží mě to děláš si ze mě srandu a přitom ti nic nedělám tak se laskavě uklidni děkuju .
Radši s fórama skonči jak si sliboval.
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
- Josef Hort
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem se tu slušně zeptal jak se odstranují viry kdyby mi náhodou napadli PC a místo toho tady posloucham urážky na mě a když to udělám já tak to mám hned 1000x varování a výhružky banem a když to děláte vy tak se vám nic nestane vážně dobrý.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nechápu další smysl diskuze, navíc tu padly rady mimo mísu, takže zámek
Pokud chce tazatel čistit PC či preventivní kontrolu -> HJT log do HJT sekce, viz můj podpis.

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”