Mam problem s DVD napalovackou ASUS , nenacita DVD ani CD znacky VERBATIM. Tvari sa ako by na CD ,alebo DVD nic nebolo. Co s tim, da sa tato chyba nejako odstranit, alebo sa mam zmierit s tym ze Verbatimky mozem zahodit. Dakujem
Doporučuji zkusit půjčené Verbatinky od kamaráda. Může to být vadná série, nebo jiný výrobce i když jsou označeny jako Verbatin.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Dobrý den
Chtěl bych vás poprosit zda-li by mi někdo nepomohl s výběrem PC komponentů. Jsem v tom úplný nováček a bezmála jedinou inspiraci jsem měl ze stránek geekboye jenže po několika komentářích na tomto fóru jsem zjistil že to nejspíše nebude...
Poslední příspěvek
Zatím 1080p v budoucnu s 5070 ti samozřejmě 1440p
Na klasické hry jako csko,lolko,Thrones And Liberty, nějaké COOP hry jako dead Island 2, dying light 2, remnant 2 a pod alespoň na 60fps (před 5070ti)
Dobrý den, píši zde, s prosbou o radu s koupí notebooku ( převážně na školu - IT ).
Chtěl bych minimum celkové kapacity RAM 16GB (DDR4 stačí), nejlépe, aby šlo upgradovat na 32 . Grafika by mohla být i integrovaná, pokud by jsem mohl alokovat paměť...
Ahoj, zakoupil jsem chlazení ASUS TUF Gaming LC II 360 ARGB a mám tuto skřín do ni lue usatit toto chlazeni pouze zepředu, podřebuji tedy radu jak nastavit větraky na chlazení, zda aby natahovaly z venku nebo ze skříně, Děkuji
Poslední příspěvek
Pokud bude chladič na předním panelu, tak by měl nasávat vzduch zvenku dovnitř skříně.
ASUS ProArt LC 360: Prémiové vodní chlazení pro náročné profesionály
1.jpg
Jeden z nejznámějších výrobců komponent pro PC vydal novou řadu vodních chladičů pod značkou svou značkou ProArt. Obstojí vodní chlazení bez RGB proti jednomu z...
Poslední příspěvek
Chybejici podpora pro Theradripper a Xeon - existuje chladic, ktery ji ma? Tyto procesory maji podstatne
vetsi plochu heatspreaderu, tedy samotny blok musi byt vetsi, nez u beznych desktopovych procesoru.
Pokud to ma byt nevyhoda, ocekaval bych...