Dobrý den
Mám notebook značky Asus K55V.
NTB má 2 grafiky, nějakou integrovanou do intelu a potom druhou od nvidie, GT 630M 2gb.
Já se teda moc v tom nevyznám, ale už jsem zkusil všechno a nedokážu to vyřešit.
Když dám na plochu pravým, a dám vlastnosti grafického adaptéru, dostanu se do prostředí s hlavičkou od intelu. Je tu jednoduchý nastavení sytosti, jasu apod.
Mám krásný barvy, pohoda. Teď ale nastává zlom.
Pustím li jakýkoliv program či hru, co jede přes fullscreen ( aspoň tak jsem si toho všiml ) - příklad - Call of Duty, League of Legends apod. tak to pouštím přes tu nVidiackou grafiku, protože je výkonnější. Jenomže ASI jak to skočí z jedné na druhou, tak se mi najednou změní barvy. Jsou takový teplý, jakoby pomočený, takový jemný sépiový filtr ze starého digitalu mi to připomíná. A pak ikdyž hru vypnu, tyto barvy už zůstanou. Když si pak porovnám například bílou předtím a potom, je to výraznej rozdíl.
Když potom otevřu opět to nastavení Intel(R) Graphics and Media Control, a posunu v nastavení s jakoukoliv kolejkou třeba jen o 1mm, stačí třeba jen s jasem posunout o jednu hodnotu, ihned my ty barvy skočí do těch pěknějších studených nezežloutlých barev, a zůstane to tak dokud zase nezapnu hru.
Je to způsobené těma 2ma grafikama? Jde mi o to, že se mi ty zežloutlý barvy nelíbí, ale nechci vařit tu integrovanou grafiku na hry.
A v nVidii jsem nikde nenašel nějaké nastavení barev tak, jak to má ten Intel. v NVidia GeForce Experience nic takového není, a v Ovladacim panelu Nvidia mám jen nějaké nastavení 3D a Videa a nikde tam upravy barev, sytosti apod. nevidím.
Taky mám pocit, že mi to ze začátku nedělalo, a začalo to v průběhu, kdy jsem asi něco nainstaloval zaroveň se stuidem pár programů, různe autoCADy, inventory apod.Takže reinstall windowsu asi pomůže, ale chci to nechat až jako poslední řešení.
Takže z toho slohu - o co mi jde. Abych i při zapnutí hry, kterou mám nastavenou aby se pouštela přes nvidii - se mi neměnily barvy - popř. kde to v té nvidii nastavit.
Předem mockrát děkuji za pomoc.
NTB si sám mění sytost/odstíny barev (problém 2 grafik )
Re: NTB si sám mění sytost/odstíny barev (problém 2 grafik )
Ahoj,
mám úplně stejný problém. Prolezl jsem snad všechno a nic. Všechny automatické blbosti vypnuté. Je dost možné, že to bude někde v nastavení Nvidia, ale kde?
Prosím poraďte někdo
mám úplně stejný problém. Prolezl jsem snad všechno a nic. Všechny automatické blbosti vypnuté. Je dost možné, že to bude někde v nastavení Nvidia, ale kde?
Prosím poraďte někdo

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4313
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek