Mi přijde jako když mluvim do dubu.
Na co bych si chtěl přidávat za desku?
Celou dobu se tu bavím akorát o grafické kartě...
Ten processor se základovkou co jsem si tam dal, to je přeci výkonější než to původní ne?
Teď už mi jde jen o tu grafickou kartu.
Ono pro mě jako pro lajka je celkem těžké když mi každej říká něco jiného, mám z toho hlavu jak balón...
Když se podívám jako lajk tak vidím rozdíly mezi těmi grafickými kartami a to:
gigabyte - frekvence jádra 1000MHz . 2GB GDDR5 paměti s frekvencí 7010 MHz ,
MSI - frekvence čipu 1137MH . 3GB GDDR5 paměti na frekvenci 6000MHz ,
Jediné v čem je ta gigabyte lepší je že má o giga víc pamět, ale to na výkonu nic nepřidá ne?
Herní počítač Vyřešeno
Re: Herní počítač
Není výkonnější, CPU je stejný (i5-4460 = i5-4590)... grafika už byla v sestavě mojí doporučena.
Na frekvencích nezáleží a GB taky, pokud to není 1GB.
Takto to vem...
Na frekvencích nezáleží a GB taky, pokud to není 1GB.
Takto to vem...
Já ti nevím...
Když na těch popiscích grafiky nezáleží.
Na čem teda záleží?
Processor je novější + má 3.3 ghz a tamtej 3.2 ghz, je o něco dražší ale je stejný?
Nehádám se, jsem vděčný za rady, akorát se to snažím pochopit.
Když na těch popiscích grafiky nezáleží.
Na čem teda záleží?

Processor je novější + má 3.3 ghz a tamtej 3.2 ghz, je o něco dražší ale je stejný?
Nehádám se, jsem vděčný za rady, akorát se to snažím pochopit.
Je na nové architektuře, má jen vyšší frekvenci a v podání o 1% nerozeznatelného výkonu.
Buď vem tu moji sestavu nebo si počkej na jiné rady, mnozí se tady shodnou. Já tu nemíním ztrácet čas...
Buď vem tu moji sestavu nebo si počkej na jiné rady, mnozí se tady shodnou. Já tu nemíním ztrácet čas...
prostě vezmi tuto sestavu:http://www.czc.cz/fbjk6lksouj7iaau83lggbnaf1/seznam,vše je tam jak má,budeš spokojen...
Je na nové architektuře, má jen vyšší frekvenci a v podání o 1% nerozeznatelného výkonu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak opět znova.
Já jsem psal že do toho počítače chci dát 20 800 Kč.
A ty mi napíšeš že ta moje grafická karta je zbytečně drahá.
Do ceny jsem se vešel, tak proč nevzít lepší grafickou kartu?
Mě by opravdu zajímalo v čem je lepší ta gigabyte než ta, kterou jsem si vybral já.
Druhá věc je, jestli to moje sestavení by šlapalo dobře, jestli by to zdroj utáhl popř. jestli to jde dát vše na tu základní desku.
Na toto se tu ptám stále dokola ale odpověď nikde.
Mě to taky nebaví se tu dohadovat jak malej kluk.
Jak jsem psal, vím o tom prd, peníze jsem šetřil dlouho tak se chci aspoň trošku o tom informovat.
Pokud nemíníš se mnou ztrácet čas, to mě sice mrzí ale nenutím vás.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak opět znova.
Já jsem psal že do toho počítače chci dát 20 800 Kč.
A ty mi napíšeš že ta moje grafická karta je zbytečně drahá.
Do ceny jsem se vešel, tak proč nevzít lepší grafickou kartu?
Mě by opravdu zajímalo v čem je lepší ta gigabyte než ta, kterou jsem si vybral já.
Druhá věc je, jestli to moje sestavení by šlapalo dobře, jestli by to zdroj utáhl popř. jestli to jde dát vše na tu základní desku.
Na toto se tu ptám stále dokola ale odpověď nikde.
Mě to taky nebaví se tu dohadovat jak malej kluk.
Jak jsem psal, vím o tom prd, peníze jsem šetřil dlouho tak se chci aspoň trošku o tom informovat.
Pokud nemíníš se mnou ztrácet čas, to mě sice mrzí ale nenutím vás.
Hledat to tu nebudu... napiš mi kterou jsi chtěl kartu. Já nepsal nikde, že je nějaká drahá. Která Gigabyte?
Cambell: Já nepopírám že bych nebyl spokojen, určitě bych byl.
Nicméně stále jsem se nedozvěděl v čem je lepší jak ta druhá sestava.
Když si chci něco koupit, tak chci vědět co kupuji.
Nicméně stále jsem se nedozvěděl v čem je lepší jak ta druhá sestava.
Když si chci něco koupit, tak chci vědět co kupuji.
Tak takhle.770 Není lepší!Je výkonem stejná za více peněž(Je jedno kterou 280x vezmeš,já mám dobré zkušenosti s GB,tak proto).Vše šlapat bude,zdroj je to nejlepší co můžeš koupit,na základní desku to dát vše de.Druhá sestava je lepší v tom,že je levnější,ale přitom stejně kvalitní a výkonná.
Naposledy upravil(a) Cambell dne 03 čer 2014 18:50, celkem upraveno 1 x.
http://www.czc.cz/197lh4pmbggj4amvlcerltt5l7/seznam (přidal jsem jiný procesor a základní desku + jiná grafická karta)
http://www.czc.cz/fbjk6lksouj7iaau83lggbnaf1/seznam (d1amond verze) = jiná grafick karta, zdroj a základní deska
http://www.czc.cz/fbjk6lksouj7iaau83lggbnaf1/seznam (d1amond verze) = jiná grafick karta, zdroj a základní deska
Ta tvoje základní deska:Nenabízí o nic víc než ta moje (kromě jiného chipsetu,ale b85 stačí,ale pokud ji chceš klidně ji vem).Ta GTX 770 má méně pamětí,stejný výkon,vyšší cenu.
No a je to tady! Prej, že se nebavíš o desce. Proč tam cpeš tu GB desku? Dej tam MSI B85... N700 je pro grafický programy, ShadowPlay... AMD hry atd.
Už nekomentuju.
Už nekomentuju.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 4900
-
od Arnold91