Vyhořelý externí hard disk
Re: Vyhořelý externí hard disk
Už se to tu několikrát řešilo a ani já s tím nemám dobrou zkušenost. Ani naprosto totožná deska se stejným číslem nezaručí úspěch a chodit to nemusí. Stačí jiný firmware a problém je na světě.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Souhlasím, ale jsou-li to všechna data jak píše, pak je třeba to zkusit.
-
- Pohlaví:
Souhlasím, ale jsou-li to všechna data jak píše, pak je třeba to zkusit.
Blue Spirit píše:Já to chápu tak, že u disku potřebuje vyměnit elektroniku aby zachránil data.
Je to přesně tak, jak píšeš...
-
- Pohlaví:
Môžeš to skúsiť dať odborníkom na obnovu dát, ktorý ti tie dáta z disku obnovia, ale nečakaj, že to bude "zadarmo".
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:49, celkem upraveno 3 x.
Oxxid píše:Presne oznaceni toho HDD?
viz foto...
Jinak mám příjemnou zprávu... Zkusil jsem dnes do toho rámečku zapojit jiný disk a funguje jak má. Takže to bylo včera nějaký chvilkový, že nefungoval... Při připojení mého HDD však LED dioda na rámečku zhasne a nic se neděje... Takže HDD ale rozhodně rámeček neodpálilo...
PS: Jdu teď do 22h na fotbálek, pak tu zase budu. Jsem rád za všechny nové nápady/tipy. Díky Vám všem!

Naposledy upravil(a) avalagne dne 09 čer 2014 19:57, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Odborníci vymění elektroniku, nebo přendají plotny a naúčtují si 10.000,- 

To je právě ono... A o to víc mě tyhle rádoby opravy s***u, protože vím, co kolik stojí...
avalagne píše:Při připojení mého HDD však LED dioda na rámečku zhasne a nic se neděje...
V tom případě zkus tu diodu - pochopitelně tu vadnou na HDD - vyndat (odpájet, popř. vyštípnout) a zkus to spustit bez ní. Pokud je ve zkratu, po jejím vyndání by to mohlo naběhnout.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3242
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 12:22
-
- 3
- 2310
-
od shockwave
01 zář 2024 09:51
-
- 10
- 5041
-
od standacich
18 úno 2025 20:29
-
- 6
- 3409
-
od JHH1977
02 bře 2025 19:45
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3335
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”